Horoscop 2014: Ce şanse ai să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Nativul din Fecioară are gânduri serioase şi vrea să se aşeze la casa lui spre finalul acestui an. Află ce planuri are partenerul tău şi la ce să te aştepţi din partea lui.

20 dec. 2013, 22:22
Horoscop 2014: Ce şanse ai să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Horoscop 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă iubitul tău este Berbec, nu te aştepta să îţi facă vreo cerere în căsătorie în acest an. Va avea un an destul de agitat, flirtează cu toată lumea şi îi stă mintea numai la distracţie. Poţi fi dezamăgită, fie că vrei să te căsătoreşti, fie că nu. Comportamentul acestuia te va pune pe gânduri.

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din zodia Taur este însetat de iubire şi ar accepta orice i-ai cere, însă nu te aştepta să aibă el iniţiativa. Are nevoie de afecţiune, dar dacă vrei o căsătorie fericită, nu prfita de slăbiciunile lui pentru a obţine ceea ce îţi doreşti pe moment.

Horoscop 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă ai un iubit din zodia Gemeni, nu numai că trebuie să îţi iei adio de la o eventuală căsătorie cu el, dar poţi deja să începi să te gândeşti la o despărţire. Nu tot anul va fi aşa, însă în mare parte acesta te va ignora total, iar ultimul lui gând este să se gândească la viaţa sentimentală.

Horoscop 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dacă ai un iubit din acest semn zodical, atunci poţi sta liniştită pentru că vei fi garantat fericită. Depinde ce îţi doreşti, aşa că dacă vrei o relaţie de durată care să se finalizeze cu întemeierea unei familii, acesta este bărbatul perfect. Este statornic, mereu cu gânduri serioase şi dacă sunteţi de ceva vreme împreună, ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie.

Horoscop 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

Leului îi fug ochii peste tot, aşa că te poate pierde dacă nu este hotărât cu ceea ce îşi doreşte. Nu sunt şanse de măritiş cu unul ca el, cel puţin nu în acest an. Chiar dacă eşti femeia vieţii lui, el nu va realiza asta decât mult prea târziu

Horoscop 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară are gânduri serioase şi vrea să se aşeze la casa lui spre finalul acestui an. Chiar dacă îl vei vedea preocupat de carieră, iar în majoritatea timpului este stresat de muncă, nu fi dezamăgită. Atunci când va obţine ceea ce îşi doreşte pe plan profesional, îţi va face o propunere de nerefuzat.

Citeşte mai mult pe eva.ro