HOROSCOP 2014: Ce spun astrele pentru zodia Fecioarei

HOROSCOP 2014: Afla cum stai cu dragostea, banii, sanatatea sau cariera in anul ce va urma. 2014 va fi pentru multi dintre noi o perioada a incercarilor, dar daca te poti adapta cu usurinta la situatiile ce vor urma, te vei putea bucura mai bine de ele.

09 ian. 2014, 22:05

HOROSCOP 2014: General: Anul 2014 va fi unul destul de agitat pentru nativii din zodia Fecioara. Va fi un an incarcat cu evenimente si vei avea posibilitatea sa cunosti foarte multe persoane noi. Numai de tine va depinde daca 2014 va fi cu adevarat interesant sau vei fi depasita de acele situatii neprevazute. Cateva persoane rauvoitoare vor incerca sa te impiedica sa obtii succesul profesional insa, cu putin control si vigilenta in mod sigur vei reusi sa le strici planurile.

HOROSCOP 2014: Cariera: Va fi un an interesant in ceea ce priveste evolutia ta profesionala. Cu toate ca vor fi foarte multe aspecte care te vor nemultumi, vei reusi sa castigi increderea superiorilor tai. Vei avea oportunitatea sa inveti lucruri noi si sa-ti imbunatatesti stilul de lucru. In multe situatii ai putea sa te bazezi si pe intuitie, in mod sigur nu vei da gres. Atentie insa, nu-ti impune ideile atunci cand nu este cazul.

HOROSCOP 2014: Dragoste: Vei avea in mare parte un an linistit, vei avea ocazia sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si sa va implicati in activitati noi. Situatiile conflictuale vor putea fi evitate foarte usor, atata timp cat exista comunicare intre voi. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, anul 2014 iti va aduce foarte multe surprize. Vei prezenta o atractie foarte mare pentru sexul opus si vei avea foarte multi pretendenti din care sa alegi. Totusi, trebuie sa mai lucrezi putin la diferenta de opinii, nu incerca sa gasesti pe cineva dupa un anumit esantion, stabilit numai de tine. Daca te afli in conflict cu persoanele dragi, anul acesta este momentul potrivit pentru a te apropia de ele.

HOROSCOP 2014: Bani: Anul 2014 va aduce foarte multe cheltuieli neprevazute si va fi necesar sa gasesti o modalitate de a face cateva economii. Exista riscul ca situatia ta financiara sa devina destul de precara. Este posibil sa ai probleme si cu lichidarea unei firme sau cu vinderea unui teren. Planurile financiare de lunga durata ar trebui amanate pana in momentul in care iti rezolvi toate problemele curente.

HOROSCOP 2014: Sanatate: Desi va fi un an lipsit de griji in ceea ce priveste starea de sanatate, este posibil sa te confrunti la un moment dat cu alergii provocate de anumite substante ce se gasesc in alimente. Este recomandat sa te odihnesti mai mult si sa te hidratezi suficient, pentru a evita eventuale neplaceri cauzate de scaderea sistemului imunitar.

Citeşte mai mult despre celelalte zodii pe ele.ro