Horoscop 2014: Cu cine eşti compatibilă în pat, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014:  Compatibilitatea sexuala este foarte importanta in viata de cuplu, este principalul liant care leaga sau dezleaga relatii. Este atractia reciproca, armonia gesturilor si naturaletea actiunii, pe scurt, este ceea ce duce la o partida de sex de calitate.

08 ian. 2014, 09:18
Horoscop 2014: Cu cine eşti compatibilă în pat, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2014: Compatibilitatea sexuala este data, in primul rand, de astre. Se pare ca unele zodii par ca ar fi facute unele pentru celelalte, atunci cand se intalnesc in pat, in schimb ce altele ajung la un esec total, nefiind deloc compatibile sexual, chiar daca atractia exista. 

Afla cu cine esti compatibila in pat, in functie de zodia ta:

HOROSCOP 2014: Berbec

Energia sexuala pe care o ai necesita un partener pe masura, caruia ii plac jocurile si adrenalina. Esti foarte inventiva in pat si dornica mereu de lucruri noi, tocmai de aceea te-ai potrivi foarte bine cu cei nascuti in zodiile Gemeni, Leu sau Sagetator.

HOROSCOP 2014: Taur

Esti o persoana conservatoare de fel, ai nevoie de siguranta si de consecventa, chiar si in pat. Odata ce ai ajuns sa-ti cunosti pe deplin partenerul, te vei adapta foarte usor la ceea ce are el nevoie si vei fi o partenera de sex pe masura asteptarilor sale. Te potrivesti foarte bine cu nativii din Rac, Fecioara, Capricorn si Pesti.

HOROSCOP 2014: Gemeni

Esti destul de capricioasa cand vine vorba de sex, iti gasesti destul de greu partenerul ideal de sex, asta pentru ca nu esti compatibila cu oricine. Pentru ca nu iti plac foarte mult compromisurile, ai sanse mari sa te potrivesti cu cei nascuti in zodiile Berbec, Leu, Varsator si, probabil, Fecioara.

HOROSCOP 2014: Rac

Esti sensibila, emotiva, iar sexul este un pas foarte important pentru tine, tocmai de aceea trebuie sa fii in perfecta armonie cu partenerul, sau cel putin sa-l simti aproape de tine, pentru a putea fi naturala in pat. Te potrivesti cu nativii din Scorpion, Pesti, Fecioara si, doar in anumite cazuri, cu nativii din Taur.

Citeşte mai mult pe ele.ro