Horoscop 2014: Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2014: Află care sunt şansele tale de a-ţi găsi jumătatea sau cum va evolua relaţia ta, în funcţie de semnul zodiacal sub influenţa căruia te-ai născut.

02 ian. 2014, 20:20
Horoscop 2014: Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec o să capete mai multă încredere în ea în acest an, fapt pentru care şi situaţia sentimentală se va schimba în bine. Vei face doar ce îţi trece prin cap şi te bucuri de lucrurile mici aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată. În prima jumătate a anului trebuie să ai grijă să îţi păstrezi relaţia stabilă, şi asta o să îţi creeze destule probleme. În a doua jumătate, lucrurile revin la normal şi liniştea reapare în viaţa ta. Dacă eşti singură, ai mari şanse să îţi găseşti marea iubire.

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă intri singură în noul an, ai mari şanse să cunoşti pe cineva pe parcursul lui. Trebuie să ai grijă totuşi cu alegerea pe care o faci şi să nu te arunci cu capul înainte. Dacă ai un partener, relaţia cu acesta trece printr-o încercare. Este posibil să rămâneţi împreună, dar există şi cealaltă versiune. Bazează-te pe comunicare atunci când există tensiuni şi încearcă să le rezolvi cu calm.

Horoscop 2014: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest an va fi unul bun din punct de vedere sentimental, dar mai ales pe plan sexual. Vei avea parte de schimbări de ultim moment şi vei trece prin stări la care nu ai fi sperat. Ai grijă să nu amesteci cariera cu viaţa personală, pentru că ambele vor avea de suferit. Dacă în prima parte a anului totul va fi o agitaţie, în a doua jumătate vei pune mai mult accentul pe sentimente, şi nu pe proftele trupeşti.

Horoscop 2014: Rac (22 iunie – 21 iulie)

În acest an îţi doreşti mai multă libertate de la partenerul de viaţă şi faci tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Nu suporţi să fii controlată sau stresată. Este posibil să renunţi la relaţie dacă vezi că nu ai cu cine să te înţelegi. Dacă eşti singură, vrei să rămâi singură cât mai mult timp. Doar aşa vei putea să faci numai ce vrei, fără să dai explicaţii nimănui.

Horoscop 2014: Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, care durează de ceva vreme deja, atunci poţi sta liniştită că nimic nu o va tulbura. Ba mai mult decât atât, lucrurile evoluează şi este posibil să vreţi să treceţi la nivelul următor, cel puţin doar la nivel verbal pentru moment. Dacă eşti singură, astrele te vor ajuta să ai ceea ce îţi doreşti, adică libertate.

Horoscop 2014: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti singură, în acest an îţi propui să cauţi pe cineva care să te înţeleagă aşa cum îţi doreşti. Este posibil ca acest lucru să se întâmple la locul de muncă, iar partenerul tău să aibă aceleaşi preocupări ca şi tine. Ai noroc în dragoste în prima parte a anului, dar în ultimele luni există riscul unei rupturi sau a unei discuţii foarte aprinse cu iubitul tău. Învaţă să renunţi la critica exagerată pentru a elimina eventualele probleme.

Citeşte mai mult pe eva.ro