HOROSCOP 2014: Cum stai cu dragostea în acest an

HOROSCOP 2014: Ca de obicei, exista si zodii mai putin fericite, care se vor confrunta cu piedici in amor si nu vor reusi sa mentina vie flacara pasiunii. Indiferent de semnul tau zodiacal, incearca sa acorzi mai multa atentie dragostei in 2014

05 ian. 2014, 17:06
HOROSCOP 2014: Cum stai cu dragostea în acest an

HOROSCOP 2014: Berbec

Pentru nativii berbec, 2014 va fi un an linistit din punct de vedere sentimental, dar nu de la inceput. In primele 3 luni ale anului este posibil sa te confrunti cu incertitudine, teama, durere si lacrimi, dar soarele se va arata si pe strada ta si vei avea parte de pasiune, afectiune si romantism.

HOROSCOP 2014: Taur

Cei nascuti in zodia taur vor avea un an destul de greu din perspectiva dragostei. De vina este Saturn, care isi baga coada in viata personala a taurilor si ii destabilizeaza, ii face sa fie irascibili si reci, nepasatori si egoisti. Din fericire, efectele lui Saturn nu vor dura tot anul, astfel ca lucrurile se vor imbunatati considerabil, iar dragostea va pluti in aer.

HOROSCOP 2014: Gemeni

Gemenii vor avea noroc in dragoste in 2014, vor cunoaste oameni noi si interesanti, vor experimenta trairi si sentimente noi si se vor lasa cuprinsi de entuziasmul iubirii. Ei trebuie sa fie atenti la piedici si sa se replieze rapid atunci cand apar elemente negative in peisaj.

HOROSCOP 2014: Rac

Prima jumatate a anului 2014 va fi o perioada excelenta pentru raci, cel putin in ceea ce priveste dragostea. Plini de pasiune si energie, racii isi vor concentra intreaga atentie asupra persoanei iubite si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i indeplini toate mofturile. In a doua jumatate a anului, este posibil ca racii sa fie pusi in fata unor decizii importante in dragoste, iar uneori se pot lovi de probleme sentimentale.

HOROSCOP 2014: Leu

Nativii din zodia leu se pot considera norocosi. In 2014 le va merge foarte bine pe plan sentimental, chiar daca nu vor avea parte de evenimente importante. Leii vor cauta mai mult ca niciodata siguranta oferita de viata de cuplu si vor fi tentati sa acorde o importanta mai mare familiei, decat carierei. 

Horoscop 2014: Fecioara

In viata sentimentala a fecioarelor va exista multa armonie in 2014, dar acest lucru nu exclude aparitia unor certuri serioase sau a unor stari de nervozitate cauzate de tensiunile conjugale. Fecioarele trebuie sa actioneze cu calm si rabdare in dragoste si ar trebui sa evite luare unor decizii importante, deoarece se pot confrunta cu regrete.

HOROSCOP 2014: Balanta

Balantele sunt cuprinse de incertitudine si isi manifesta constant nemultumirile legate de viata persoanala. Din acest punct de vedere, va fi nevoie ca ele sa-si gaseasca echilibrul si sa se gandeasca de doua ori inainte sa ia decizii. De asemenea, este bine sa nu actioneze impulsiv si sa incerce sa gaseasca solutii pentru rezolvarea problemelor.

HOROSCOP 2014: Scorpion

Nativii scorpion vor avea parte de multa dragoste in 2014, pentru ca sunt diplomati si abordeaza fiecare situatie cu mult tact. Armonia va fi cuvantul de ordine in casa scorpionului, dar vor aparea si tensiuni conjugale care vor genera certuri. Din fericire, nu vor fi de durata si nici nu vor avea efecte grave.

HOROSCOP 2014: Sagetator

Varietate, noutate, aventura, pasiune, toate acestea vor face parte din viata sentimentala a sagetatorilor in 2014. Acesti nativi vor pune dragostea pe primul loc si vor face fata cu brio incercarilor cu care se vor confrunta. Firea lor vulcanica este posibil sa ii incurce de multe ori, dar vor gasi o metoda de rezolvare a problemelor.

HOROSCOP 2014: Capricorn

Incapatanati si greu de multumit, capricornii se vor lovi de numeroase neplaceri in dragoste. 2014 nu va fi cel mai bun an al lor din punct de vedere sentimental, dar din cand in cand vor avea parte de bucurii si relatii care ii vor binedispune.

HOROSCOP 2014: Varsator

In prima parte de anului 2014, varsatorii vor avea o perioada de dualitate in dragoste: armonie si haos, extaz si agonie, pasiune si conflicte. Cu rabdare si diplomatie, vor trece peste toate greutatile, chiar daca acest lucru va inseamna sa renunte la anumite lucruri.

HOROSCOP 2014: Pesti

Romantismul ii va caracteriza pe nativii pesti si ii va urmari tot anul 2014. Cei care au deja familii se vor concentra sa pastreze aromonia in casa, iar cei care inca nu si-au gasit sufletul pereche vor avea destule ocazii pentru flirt, idile si relatii frumoase.

 

Sursa: www.studentie.ro