Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea în acest an, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2014: Nativa din Gemeni nu trebuie să exagereze cu orele suplimentare şi nu trebuie să mănânce mai mult decât are nevoie.

06 ian. 2014, 22:02
Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea în acest an, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2014: Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este de preferat ca în acest an să faci mai multă mişcare şi să îţi menţii condiţia fizică. O atenţie deosebită trebuie să o acorzi şi alimentaţiei, care are de suferit din cauza programului încarcat pe care îl ai. Respectă programul de somn, pentru că doar aşa îţi poţi reîncarca bateriile şi vei avea energia necesară pentru a face faţă stresului zilnic.

Horoscop 2014: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este foarte important ca în acest an să încerci să îţi menţii starea de sănătate la acelaşi nivel, adica unul foarte bun. Ai nevoie de o alimentaţie mai grijulie, iar sistemul nevos să fie mai protejat. Stresul şi tensiunile trebuie să dispară din viaţa ta şi să acorzi atenţie punctelor tale sensibile. Se recomandă vizite frecvente la medic pentru controlul de rutină.

Horoscop 2014: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Sănătatea ta ar putea avea de suferit din cauza laturii tale sensibile şi a modului în care poţi face faţă emoţiilor. Trăieşti în permanenţă cu teama de a nu face greşeli, fapt pentru care psihicul tău va fi afectat. Dezamăgirile de care ai parte se răsfrâng asupra organismului din cauza nesomnului şi a alimentaţiei greşite.

Horoscop 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Doar în prima parte a anului vei sta mai prost la capitolul sănătate, şi asta doar din cauza oboselii şi a stresului la care eşti supusă. Nu trebuie să te neglijezi şi chiar dacă pare că faci foarte bine faţă, oboseala te va doborî în cele din urmă. Trebuie să ai grjă la alimentaţie şi să nu sari peste mesele principale ale zilei.

Horoscop 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bolile se prind mult mai uşor de tine, cel puţin în prima jumătate a acestui an. Trebuie să ai grijă şi să încerci să te fereşti mai mult de factorii cauzatori. Chiar dacă te ştii puternică şi nu ai avut niciodată probleme grave, nu însemană că trebuie să te ignori total.

Citeşte mai mult pe eva.ro