HOROSCOP 2014: Viaţa amoroasă în funcţie de zodie

HOROSCOP 2014: Fiecare bărbat reacţionează diferit atunci când este nemulţumit din punct de vedere sexual, unii o spun direct, dar alţii nu au acest curaj. Află ce îl dă de gol!

09 ian. 2014, 05:10
HOROSCOP 2014: Viaţa amoroasă în funcţie de zodie

HOROSCOP 2014: Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Iubitul tău din Capricorn nu se va abţine să îţi spună nemulţumirile cu privire la viaţa voastră sexuală. Nu trebuie să îţi faci griji că trebuie să încerci să îl cunoşti mai bine şi să înveţi să îl citeşti. Nu va fi agresit şi nici nu te va face să te simţi prost, ci va comunica deschis şi cu mult bun simţ.

HOROSCOP 2014: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din Vărsător nu stă cu mâinile în sân şi aşteaptă totul de la tine. Atunci când este nemulţumit de ceva, va încerca să repare el şi să preia iniţiativa. Nu are pretenţii mari, aşa că de cele mai multe ori ajungeţi la o înţelegere tacită, fără chiar ca tu să îţi dai seama că el ar fi fost nemulţumit de ceva.

HOROSCOP 2014: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti devine violent verbal atunci când nu primeşte ceea ce îşi doreşte în pat. Va începe să se poarte urât cu tine, să îţi vorbească de sus şi să îţi reproşeze că nu eşti în stare să îl satisfaci. Dacă vrei ca relaţia voastră să reziste, trebuie să înveţi să îl temperezi.

HOROSCOP 2014: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec nu bate apropouri şi nici nu se chinuie să fie subtil atunci când nu este satisfăcut în pat. Alege întotdeauna să fie direct, uneori deranjant de direct. Atunci când are un ton ridicat şi îţi spune ce vrea de la tine în pat, înseamnă că ceva nu i-a convenit. Nu trebuie să îl bagi tot timpul în seamă, uneori pretenţiile lui pot fi exagerate.

HOROSCOP 2014: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubitul tău din zodia Taur este perfecţionist şi mereu vrea mai mult în materie de sex. Nu va avea curajul să îţi spună în faţă, dar va încerca să îţi transmită mesajul discret. Atitudinea lui irascibilă după o partidă de sex poate fi un semnal de alarmă, aşa că învaţă să îi decodezi reacţiile.

Citeşte mai mult pe eva.ro