HOROSCOP 2014: Punctele tale slabe în funcţie de zodie

HOROSCOP 2014: În anumite situaţii, poate chiar fără să ne dăm seama, ajungem să ne umilim în faţa celorlalţi, pierzându-ne chiar şi respectul. Primul pas în a rezolva această problemă constă în a te cunoaşte pe tine atât de bine încât să ştii când trebuie să spui stop şi cum să nu îi laşi pe ceilalţi să profite de slăbiciunile tale. Pentru că zodia ta are un cuvânt important de spus în acest joc al personalităţii fiecăruia, iată ce spun astrele despre când rişti să devii "preşul" altora:

25 ian. 2014, 20:07
HOROSCOP 2014: Punctele tale slabe în funcţie de zodie

HOROSCOP 2014: Berbec

Nerăbdarea este slăbiciunea ta… şi te pune foarte des în situaţii mai puţin plăcute. Sedus de dorinţa de a termina orice cât mai repede, îşi reduci standardele şi accepţi nu contează ce mitocănie. Salvarea ta e să conştientizezi când te grăbeşti să să încetineşti ritmul, cercetând ce poţi accepta şi ce nu, fără să fii umilit.

HOROSCOP 2014: Taur

Schimbarea nu este punctul tău forte, aşa că de teama de a nu pierde ce ai (indiferent că e bun sau mai puţin bun) faci tot felul de compromisuri. Nu faci altceva decât să-ţi sapi propria groapă în care vei cădea când te aştepţi mai puţin, iar oamenii vor trece peste tine fără regrete. Învaţă să fii flexibil, şi deschis către idei noi pentru că schimbarea înseamnă evoluţie şi înseamnă să renunţi la ce nu îţi e benefic.

HOROSCOP 2014: Gemeni

Fiind un mare iubitor de comunicare, s-ar putea să-ţi duci pasiunea spre meleaguri riscante, căzând pradă propriilor tale discursuri. Vei uita cine eşti chiar tu, fascinat de prorpiul tău discurs şi atunci eşti la discreţia celorlalţi care vor specula, inevitabil, momentul. Soluţia e să te întrebi mereu dacă ceea ce susţii este suficient de pertinent şi a nu uita să fii bun şi la fapte, nu numai la vorbe.

HOROSCOP 2014: Rac

Ai fi în stare să orice, dar orice pentru tine şi familia ta… deci e foarte uşor pentru cei dragi să profite de vulnerabilitatea ta. Nu îţi interzice nimeni să fii mama sau tatăl anului, dar nu o face prin a te sacrifica pe tine însuţi pentru că nimeni nu îţi va ridica o statuie. Stabileşte-ţi dinainte limitele care te vor ajuta să nu fii nefericit şi rezervă-ţi timp numai pentru activităţile care îţi fac bine – numai dacă eşti tu fericit, vor fi ceilalţi.

HOROSCOP 2014: Leu

Un nativ al acestei zodii se pierde cu uşurinţă în faţa laudelor şi, în momentul în care cineva va realiza că acesta este călcâiul lui Ahile, te va putea face să mănânci din palma lui. Nu e nimic rău în a fi lăudat atâta timp cât asta nu înseamnă, de fapt, o cursă spre a-ţi fura locul, de exemplu.Păstrează-ţi mintea lucidă aşa încât să nu iei un viraj greşit.

HOROSCOP 2014: Fecioară

Dorinţa ta cea mai mare e să fii o doamnă/ un dom perfectă/perfect, dar această goană după vânt îţi aduce o mulţime de resentimente şi frustrări. În astfel de momente poţi deveni pasiv-agresiv sau chiar fals în raport cu ceilalţi care, la rândul lor, se pot folosi de haosul creat. Cel mai uşor este să îţi recunoşti sentimentele, să spui adevărul în mod politicos şi să te confrunţi cu realitatea.

HOROSCOP 2014: Balanţă

Cea mai conturată obsesie a nativului din Balanţă constă în a evita problemele, conflictele de orice tip. Tocmai de aceea, riscă să-i cocoloşească pe cei din jur, să nu fie tranşanţi cu ei, să nu tragă linie atunci când e cazul. Adu pacea şi echilibrul în grupul tău de prieteni, dar nu-i lăsa să şteargă cu tine pe picioare. Stai drept în faţa lor pentru tot ceea ce însemni tu.

HOROSCOP 2014: Scorpion

Dornic de emoţii intense, rişti să te prinzi în relaţii bolnăvicioase care îţi pot aduce numai dezavantaje.Iubirea pentru tine devine de cele mai multe ori un fel de devotament nesănătos, aproape ca cel al unui sclav. Psihologii numesc acest tip de iubire, co-dependenţă.Însă, pentru a avea o viaţă echilibrată, bună trebuie să mai realoci din intensitatea emoţională în plan profesional sau pentru împlinirea unor hobby-uri personale.

HOROSCOP 2014: Săgetător

Căutarea permanentă de aventură îţi poate aduce foarte multe probleme, mai ales legate de planurile de viitor, de un fel de stabilitate cotidiană. Nu accepta să fii o Cenuşăreasă care aşteaptă să se transforme dovleacul în caleaşcă pentru că… s-ar putea să nu se întâmple niciodată.Consumă-ţi energia pentru obiective ceva mai realiste.

HOROSCOP 2014:Capricorn

Ai mereu, în orice, standarde foarte înalte, dar din când în când forţezi nota şi creşti atât de mult aşteptările şi, mai mult, eşti şi în stare să faci orice pentru a-ţi atinge idealuri, chiar orice. Ceea ce ar putea să te prindă într-o cursă, dacă ceilalţi vor intui slăbiciunea ta de a obţine premiul cel mare.

HOROSCOP 2014: Vărsător

Nu prea îţi stă în fire să te faci preş în faţa altora, dar ai, fără să vrei, călcâiul lui Ahile al tău, deşi e bine ascuns. Nevoia ta de noutate, de progres te face să uiţi de nişte aspecte tradiţionale foarte importante pentru o viaţă echilibrată. Fereşte-te de reacţii impulsive şi caută mai mult echilibrul…

HOROSCOP 2014: Peşti

Compasiunea şi generozitatea sunt calităţile tale native, dar ele îţi pot aduce la fel de mult rău pe cât bine, mai ales dacă ântâlneşti oamenii care sunt capabili să speculeze astfel de slăbiciuni. Asigură-te că oricine va beneficia de compasiunea ta îţi este prieten cu adevărat, nu ţi-ar face rău niciodată. Dacă te trezeşti într-o situaţie mai puţin favorabilă, fă cale întoarsă, nu e nimic rău în a-i lăsa pe alţii să se descurce singuri.

Sursa: one.ro