HOROSCOP 2015: Află cum stai cu banii în noul an, în funcţie de zodia ta

Anul 2015 aduce foarte multe schimbări, în special în zona banilor. Majoritatea nativilor vor scăpa de influenţele negative ale planetei Saturn şi vor putea porni pe un nou drum.

12 dec. 2014, 09:17
HOROSCOP 2015: Află cum stai cu banii în noul an, în funcţie de zodia ta

Vor rezolva probleme mai vechi, vor scapa de datorii sau vor avea sansa sa se implice in noi proiecte care le vor aduce mai multi bani.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Află cât de norocos vei fi în noul an, în funcţie de zodia ta

Asadar, daca vrei sa stii ce ti-au rezervat astrele la capitolul bani in noul an, citeste horoscopul pentru 2015:

HOROSCOP 2015 BERBEC

Prima jumatate a anului este favorabila planului financiar, ceea ce inseamna ca foarte multi nativi vor putea castiga bani de pe urma unor investitii mai vechi, vor intra in posesia unor mosteniri sau vor castiga bunuri materiale in urma participarii la jocuri de noroc. Se vor implica in proiecte ample si isi vor putea indeplini foarte multe vise.

Citeşte şi Horoscop 2015: Află cum stai cu dragostea în noul an

HOROSCOP 2015 TAUR

Taurii trebuie sa aiba foarte multa grija cu banii, in special in zona afacerilor, investitiilor sau imprumuturilor. Pot sa apara foarte multe frustrari si interdictii, dar cei mai multi nativi vor reusi sa le depaseasca si isi vor putea echilibra viata din punct de vedere financiar. Relatiile bune dintre Saturn si Jupiter ii va ajuta pe acesti nativi sa aiba profit.

Continuarea horoscopului pe 2015 pe Ele.ro.