Horoscop 2015. Află cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea în 2015

Horoscop 2015. Anul viitor a pregătit pentru fiecare dintre noi puţin noroc, astrele vor favoriza ideile inventive, creativitatea şi afacerile inedite. În 2015 fidelitatea va fi răsplătită, iar cei singuri îşi vor putea descoperi jumătatea la care au visat.

08 dec. 2014, 04:21
Horoscop 2015. Află cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea în 2015

HOROSCOP 2015 BERBEC

În 2015, Berbecul trebuie să-şi facă ordine în viaţă şi să nu mai lase nimic la voia întâmplării. Vei avea momente de introspecţie pentru a te descoperi. Anul 2015 începe, cu adevărat, pentru Berbec la o zi după eclipsa Solară din 21 Martie, ziua în care Soarele intră în semnul tău zodiacal, cu Uranus şi Marte în conjuncţie cu Luna.

Dragoste: Relaţiile sincere pot avea un curs frumos. Berbecul poate avea parte şi de trăiri intense, dar atenţie la semnalele transmise celor din jur pentru a nu fi înţelese greşit. Poţi reveni la iubiri mai vechi şi să te hrăneşti cu nostalgie. 2015 este un an palpitant în dragoste, cu relaţii prin care îţi poţi găsi jumătatea, cu împăcări sau separări bruşte.

Bani: 2015 se arată un an bun profesional vorbind, precum şi financiar. Trebuie să îndrăzneşti să afci ce ţi-ai propus şi să munceşti pentru asta. Profită de oportunităţile care ţi se vor arăta. Cu puţin efort şi concentrare ai şanse de promovare, mărire de salariu sau primă, dar şi de o armonizare la locul de muncă, acolo unde existau ceva probleme.

Sănătate: Pentru a înlătura stările de insomnie, nervozitate, stres, dar şi pentru menţinerea sănătăţii te poţi apuca de sport. Acordă importanţă alimentaţiei şi nu uita să-ţi faci un set de analize de rutină, căci ficatul poate da semne de oboseală când te aştepţi mai puţin.

HOROSCOP 2015 TAUR

Anul 2015 este unul bun pentru nativul Taur care îşi poate căuta o nouă direcţie în orice sector al vieţii este necesar. Mental este pregătit, mai trebuie să acţioneze. Soarele şi Luna sunt în Taur la începutul anului, iar Aprilie şi Mai sunt favorabile planurilor tale.

Dragoste: Nu forţa nota în cazul relaţiilor de amiciţie pentru a nu da naştere bârfelor. Din luna Martie pot întâlni persoane alături de care să evolueze promiţător. Relaţiile care scârţâie se pot termina acum. Taurul va avea perioade de maturizare afectivă. După data de 11 august sunt mari şanse să întâlneşti pe cineva potrivit, alături de care să trăieşti o dragoste plină de pasiune.

Bani: Dacă eşti interesat de schimbări în carieră sau schimbarea locului de muncă, 2015 îţi poate oferi momentele perfecte pentru asta. deşi eşti sigur pe tine ar fi bine să analizezi toate situaţiile. 2015 este un an bun din punct de vedere financiar şi profesional pentru Taur, ba chiar unul de lux am putea spune.

Sănătate: Cei mai sensibili nativi pot răci mai uşor în sezonul rece, puţină atenţie nu ar strica. Atenţie şi la alimentaţie. Taurii trebuie să schimbe acel ceva care îi ţine pe loc emoţional. Gândirea pozitivă şi debarasarea de negativism poate fi un pas important înainte.

HOROSCOP 2015 GEMENI

2015 este un an bun şi pentru Gemeni, care vor avea o mulţime de oportunităţi pentru dezvoltare personală şi profesională. Vor fi înconjuraţi de familie şi prieteni.

Dragoste: Anul 2015 este unul excelent pentru Gemeni din punct de vedere sentimental. Relaţiile de cuplu se pot transforma în mariaje fericite. Cei singuri ar trebui să fie puţin mai atenţi când vine vorba de aventuri şi să nu se arunce cu capul înainte. Nu aveţi probleme la capitolul comunicare cu partenerul, iar de dragoste şi afecţiune nu duceţi lipsă. Sfârşitul lui Iulie şi începutul lui Septembrie poate readuce în prim plan o dragoste mai veche. De la mijlocul lui Noiembrie, Marte intră în casa iubirii şi a relaţiilor, astfel că este momentul să meditezi serios asupra a ceea ce-ţi doreşti în viaţa personală.

Bani: Nu vor lipsi obligaţiile şi responsabilităţile la locul de muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsura prestaţiei. Vă sunt recunoscute meritele la slujbă. Dacă apar noi oportunităţi ar fi bine să analizezi puţin situaţia. Controlul este important.

Sănătate: La începutul anului te poţi simţi ceva mai agitat, dar cu puţin echilibru lucrurile se reyolvă. Sunt şanse să te supere o afecţiune mai veche, astfel că o vizită la medic te poate ajuta. Pentru o stare fizică şi pshică mai bună poţi încerca diverse activităţi sau hobby-uri.

HOROSCOP 2015 RAC

Te simţi ca o creatură ieşită din apă anul acesta, cu Neptun aflat în Peşti. Acest lucru îţi va ilumina instinctele, sentimentele şi intuiţia în comparaţie cu celelalte semne zodiacale. Controlează-ţi emoţiile pentru o mare provocare ce va veni în lunile iunie-iulie, când Saturn şi Soarele se vor muta în semne de apă.

Dragoste: Îţi place să ai grijă de cei din jurul tău, dar nu te neglija nici pe tine. Evită discuţiile despre trecut, şantaj sau victimizare. Pune cărţile pe masă şi spune ceea ce gândeşti. Deşi ai senzaţia că nu mai eşti dorit, adevărul este că dragostea este mereu lângă tine. Perioada favorabilă deciziilor majore în dragoste este în jurul datei eclipsei de soare din 13 septembrie, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie de cuplu. Dacă sunteţi singuri veţi avea parte de momente neaşteptat de frumoase, dacă ştiţi să le ocoliţi pe cele care vă pot face rău.

Bani: Sunt şanse de promovare anul acesta dacă aveţi un loc de muncă stabil. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau a unei poţizii mai bine, acesta este timpul propice. Atenţie la actele de caritate sau la cheltuielile exagerate pentru a nu rămâne fără nu ban în portofel.

Sănătate: Adoptă un stil de viaţă mai sănătos pentru a te elibera de stres, rutină, nemulţumiri. Starea de sănătate se poate îmbunătăţie fie şi prin găsirea unei noi iubiri.

HOROSCOP 2015 LEU

horoscop

Un 2015 bun pentru nativul Leu. Un an echilibrat, de parcă ar avea lumea la degetul mic. Neptun îţi va oferi iluzii şi evadări uşoare în februarie. Neptun de va surprinde şi energiza în aprilie. Venus îşi va face zilele mai plăcute ca niciodată, în septembrie. Cum Jupiter stă în prima jumătate a lui 2015 în semnul tău, el îţi va aduce noroc şi abundenţă, dar şi tentaţii de tot felul. Moderaţia este cheia reuşitei.

Dragoste: Cu Marte şi Mercur în leu, dar şi cu Soarele, vor face Gemenii o echipă puternică care să facă faţă oricărei provocări. La finalulverii veţi avea parte de momente romantice şi pasionale. Abordarea directă este rezolvarea problemelor în cuplu. Nu pleca urechea la fiecare vorbă auzită. Spre sfârşitul anului poţi avea o perioadă de tensiune dacă decizi să te separi de partener. Celibatarii au şansa să-şi găsească jumătatea într-o călătorie.

Bani: Tensiuni şi discuţii, provocări şi răsturnări de situaţie. Totul se duce pe o cale bună şi mult aşteptată, unde vei lua cele mai bune decizii. Eforturile îţi vor fi răsplătite şi ţi se vor recunoaşte meritele. 

Sănătate: Dacă nu îţi dozezi entuziasmul şi optimismul te poţi epuiza. Atenţie la alimentaţie pentru ca stomacul să nu aibă de suferit. Atenţie şi la aventurile amoroase neprotejate pentru a nu avea surprize neplăcute.

HOROSCOP 2015 FECIOARA

horoscop

Un 2015 norocos pentru Fecioară. Va avea parte de emoţii puternice, opinii. Vei avea şanse de reuşită dacă te vei menţine ferm şi vei avea o gândire bună. Din jurul datei de 1 ianuarie trebuie să te aştepţi la oportunităţi de la oamenii din jurul tău. Compatibilitatea poate veni din zodia Capricornului, guvernată de Mercur, ca şi în cazul tău. Jupiter intră în fecioară pe 11 august, iar din acest moment iau amploare norocul şi prosperitatea. Familia şi prietenii vor fi extrem de generoşi. Veţi avea parte de multe momente fericite.

Dragoste: Cei care sunt într-o relaţie vor trăi momente de neuitat şi surprinzătoare. Sub aspectul astrelor veţi avea parte de multe momente romantice. Celibatarii vor avea ocazia să descopere o persoană deosebită în luna octombrie. Va fi exact aşa cum şi-au dorit.

Bani: Fii puţin mai deschis, iar cu răbdare şi perseverenţă vei dobândi şi ceea ce-ţi doreşti. Reorganizează priorităţile, evită creditele bancare, şi păstrează ceva deoparte pentru zile mai nefericite financiar.

Sănătate: 2015 nu anunţă probleme grave de sănătate pentru tine. Poate o stare emoţională puţin zdruncinată, dar găseşti calea spre relaxare. Frustrarea, epuizarea nu fac bine. Ai grijă la stres şi tensiune. În linile iunie – august se poate să faci o vizită la medic dacă nu ai luat în serios probleme care te-au supărat în trecut. Atenţie şi la dietă.

CITESTE PREDICTIILE PENTRU RESTUL ZODIILOR AICI.