HOROSCOP 2015: Ce fac zodiile când se plictisesc

HOROSCOP 2015: Nimeni nu vrea să se plictisească prea des, dar nici nu poți să ai mereu ceva de făcut care să îți facă plăcere. Vezi ce fac zodiile când se plictisesc și vezi dacă te recunoști în descriere.

19 mart. 2015, 13:01
HOROSCOP 2015: Ce fac zodiile când se plictisesc

Berbec

Un berbec care se pplictisește este o stare de fapt a acestei zodii nerăbdătoare. Dacă nu are ce face, berbecul o să stea la duș ore întregi, ba chiar o să cânte sub jetul de apă, ca să terorizeze vecinii.

Taur

Nici taurii nu au parte de o zodie foarte răbdătoare. Dacă nu au ce face, nativii acestei zodii se apucă de curățenie generală. După ce au făcut casa lună, se răsplătesc regește cu o porție triplă de înghețată. Dacă au spălat și geamurile, merită și topping de ciocolată, nu?

Gemeni

Nativii din gemeni sunt mari amatori de filme, mai ales seriale, așa că de plictisit nu prea poate fi vorba. În ziua de azi, numărul mare de subiecte tratate în filme și seriale îi oferă nativului din zodia gemeni destule motive să alunge plictiseala.

Rac

Dacă nu are deja două pisici, racul o să-și cumpere sau o să adopte, ca leac pentru plictiseală. Atunci când este singur și nu are cu cine să vorbească, nativul din zodia rac va face conversație cu animalele de companie.

Citeşte mai mult pe unica.ro