Horoscop 2015: Cum stai cu norocul în anul care urmează

Anul 2015 se anunţă deosebit de norocos pentru unii nativi, în timp ce pentru alte zodii norocul se va ascunde o perioadă destul de lungă.

04 aug. 2014, 10:43
Horoscop 2015: Cum stai cu norocul în anul care urmează

Berbec

Pluto va avea o influență asupra ta în 2015, ceea ce înseamnă că ai putea trece printr-o schimbare de carieră. Palneta Jupiter va ajuta la o viață amoroasă armonioasă. Nativele singure vor avea parte de aventuri și au toate șansele să-și găsească și marea dragoste, scrie clickpentrufemei.ro.

Vei fi foarte creativă și vei acorda mai multă atenție propriei tale persoane. Firea ta încăpățânată își va spune cuvântul și la anul, căci vei avea mici conflicte, fie la serviciu, fie cu membrii familiei. Nu ar strica, de asemenea, să fii mai puțin egoistă.

Citeşte şi Legătura dintre ASTRE şi DEZASTRELE din România provocate de vreme VIDEO

Taur

Este anul în care ești pregătită pentru o relație stabilă, în caz că ești singură, cât și să-ți oficializezi relația. Nativele căsătorite vor traversa o perioadă liniștită alături de partener. În ceea ce privește cariera, poate fi momentul pentru începutul unei afaceri proprii. Când vine vorba de bani, anul 2015 va fi mai generous cu finanțele, așa că vei avea ocazia să pui bani deoparte.

Astrele mai spun că în 2015, în a doua parte a anului, vei avea șansa să îți schimbi serviciul. În prima parte a anului, ai toate șansele să călătorești în străinătate.

Gemeni

Începutul anului te va găsi optimistă și plină de proiecte, potrivit zodiacului. Te așteaptă și multe provocări. Vei face o schimbare, poate fi vorba de achiziționarea unei case sau de venirea pe lume a unui copil.

Nu neglija sănătatea, poate este momentul să te apuci de sport. În primele 7 luni ale anului vei avea o atitudine pozitivă, vei fi generoasă, dar acest lucru se poate schimba spre finalul anului, când pui bani deoparte, pentru un concediu departe de granițele țării, în perioada Sărbătorilor.

Horoscop: Cu ce zodii ai parte de sex nebun

Rac

Te numeri printre norocoasele zodiacului, căci astrele sunt de partea ta. Îți vei face noi prieteni și ai toate șansele să primești un job mai bine plătit, poate hiar în afara granițelor țării.

Prietenii, familia îți vor oferi sprijinul, orice decizie vei lua. În primele cinci luni ale anului, îți poți lua angajamente serioase, căci vor fi sortite izbânzii. Vei fi spontană, plină de energie, ceea ce te va face o companie plăcută pentru cei din jur.

Continuarea pe ClickpentruFemei.ro.