HOROSCOP 2015: Principalele previziuni pentru anul chinezesc al Oii sau al Caprei de Lemn

Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii.

12 sept. 2014, 11:53
HOROSCOP 2015: Principalele previziuni pentru anul chinezesc al Oii sau al Caprei de Lemn

Simtamintele pasnice isi vor croi drum si in relatiile familiale, dar si in rivalitatile economice. Multi oameni vor putea privi in adancul sufletelor lor, descoperindu-si cu neplacere trecutele si pasionalele lor rabufniri individualiste, dandu-si seama ca drumul spre armonie si vigoare economica este pavat mai curand de straduinta de mentinere a pacii decat de complacerea in violente adeseori desarte, scrie diane.ro.

In familie, va fi o perioada de unificare, regasire a telurilor comune, organizare si colaborare. Maniile se vor aplana de la sine, iar actiunile si deciziile care au pus la incercare armonia familiala vor fi lasate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mandriilor personale si increderii reciproce.

2015 este un an care indeamna la folosirea abilitatilor mentale contra fortei brute, a ingradirii agresivitatii prin punerea in valoare a bunului simt si a strategiei intelepciunii.