Horoscop 2015: Vărsătorii şi Peşti se bucură de mult noroc

Află ce schimbări, provocări, oportunităţi, lecţii şi transformări ţi-au rezervat astrele pentru anul 2015.

05 dec. 2014, 11:22
Horoscop 2015: Vărsătorii şi Peşti se bucură de mult noroc

Horoscop 2015 Berbec

In timp ce pentru toate celelalte zodii este un an aglomerat, Berbecul e norocos din acest punct de vedere. Pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal anul 2015 este unul relaxant, in care vor avea timp si pentru munca dar si pentru vacante, si in care succesul le va bate la usa in mod neasteptat. Toate usile par sa ti se deschide inainte chiar de a bate la ele, iar dorintele se vor transforma in realitate peste noapte. Profita de norocul chior pe care il ai in prima parte a anului si incearca sa bifezi cat mai multe realizari. Nu te lasa influentata de cei care considera ca e imposibil sa ajungi pe culmile succesului: Orice e posibil!

Incearca, de asemenea, sa pleci in cat mai multe calatorii intrucat inspiratia nu ti-o vei gasi acasa, ci in deplasare. Idei de succes iti vor veni cand te astepti mai putin. De asemenea, sansa de a cunoaste oameni cheie te va lovi tot atunci cand esti plecata.

Citeşte şi Horoscop Revelion 2014-2015. Surprize plăcute şi neplăcute, în funcţie de zodie

In cea de-a doua jumatate a anului te vei bucura de roadele muncii tale. Nu incerca sa iti explici cum ai reusit. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri ca s-a intamplat. De asemenea,  e important sa stii ca nu conteaza daca te simti in stare sa duci la bun sfarsit sau nu ceva, trebuie pur si simplu sa incepi.

Horoscop 2015 Taur

Cu totii avem momente in care ne cautam provenienta, identitatea si incercam sa ne gasim un loc sub Soare. Toti vrem, mai devreme sau mai tarziu, sa aflam mai mult pentru a lua decizii in cunostinta de cauza, fie ca vorbim despre religie, spiritualitate sau orice alt subiect. Taurii vor fi preocupati in 2015, mai mult ca oricand, de spiritualitate. Acestia vor sa afle care este menirea lor in viata si vor face tot posibilul sa inteleaga de unde au venit si de ce. Ironic este ca, imediat ce simti ca te apropi de aflarea adeevarului, ti se demonteaza teoria si trebuie sa o iei de la capat.

Citeşte şi Horoscop: Legătura dintre zodii şi starea de spirit

In prima parte a anului simti nevoia sa iei o pauza. Sa nu te mai grabesti. Iti doresti sa pleci din oras si sa te redescoperi in linistea satului. Daca nu iti permiti sa pleci un an intreg, incearca sa parasesti orasul macar in weekend. Galagia orasului nu te lasa sa auzi raspunsurile la intrebarile existentiale pe care ti le tot pui. E important sa renunti si la lucrurile vechi de care nu mai ai nevoie. Stiu ca te atasezi de lucruri, insa niste piese de mobilier si niste haine noi iti vor da o stare de spirit mai buna.

Odata cu venirea verii entuziasmul tau va pieri pentru cateva saptamani. Esti apatica si cu greu te concetrezi. Ar trebui sa intelegi ca starea ta e declansata de cateva situatii pe care le-ai lasat nefinalizate si care iti dau acum stari de anxietate. Nu lasa nimic nerezolvat, discuta si vei reusi sa depasesti momentele grele. Un sfat bun pe care ar trebui s ail urmezi pana la finalul anului este de a nu mai incerca sa ii asculti si sa ii ajuti pe toti cei din jurul tau. Trebuie sa intelegi ca te incarci inutil cu energie negativa.

Horoscop 2015 Gemeni

Anul 2015 poate fi impartit in doua: prima jumatate este caracterizata de energie, iar cea de-a doua jumatate este definita de liniste si armonie. Acest lucru nu este deloc un semn rau, ba din contra. Vei avea un an reusit, echilibrat si productiv.

Primele luni ale anului vin cu o serie de evenimente care te vor tine „in priza” incontinuu, lucru care nu iti displace deloc. Proiecte noi, oferte, cunostinte si vacante, toate acestea vor aparea pana la jumatatea anului. Daca iti doreai de mult sa iti achizitionezi o masina sau o casa, acum este momentul oportun.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum vei avea cel mai bun prieten, în funcţie de zodie

Dupa ce ai calatorit in lung si-n lat si ai bifat o multime de reusite pe toate planurile in prima parte a anului, in cea de-a doua vine randul relaxarii. Pui mai mult pret ca oricand pe viata de famile, iar daca nu ti-ai intemeiat inca una, acum vei simti ca ai pierdut timpul degeaba. Te pui pe treaba si iti unesti destinul cu persoana iubita, iar daca nu ti-ai gasit inca jumatatea te apuci serios de cautari.

Descopera ce rezerva astrele pentru zodia ta pe feminis.ro.