Horoscopul anului 2015. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2015: Descoperă ce ţi se pregăteşte în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

30 dec. 2014, 22:00
Horoscopul anului 2015. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

Dacă anul trecut a fost unul agitat, 2015 vine cu mai multă linişte pentru tine.

Asta nu înseamnă că nu mai ai ambiţie sau energie, ci pur şi simplu ai ajuns la acea maturitate care îţi cere un echilibru. Vei găsi noi modalităţi de relaxare, dar şi tehnici inedite de a câştiga bani. Astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii.

HOROSCOP 2015 VĂRSĂTOR

Orice vei face în acest an va fi rezultatul unei analize serioase, aşa că se poate spune că eşti mult mai responsabilă.

E posibil să câştigi sume importante de bani, însă nu bani munciţi, ci favoruri ori atenţii semnificative. Dacă ştii pe lângă cine să stai, atunci vei reuşi să ai parte de oportunităţi grozave.

HOROSCOP 2015 PEŞTI

Ai mai multă forţă decât anul trecut, însă trebuie să înveţi să îţi cunoşti limitele.

Chiar dacă simţi că poţi, mai ales pe plan profesional, este foarte important să nu exagerezi. Nu doar banii contează, ci şi sănătatea sau liniştea din sânul familiei. Dacă găseşti acel echilibru, partenerul de viaţă va avea numai surprize plăcute pentru tine.

HOROSCOP 2015 BERBEC

Anul 2015 îţi va aduce mai multă împlinire, dar şi încredere în forţele proprii.

Dinamica cu care vei acţiona îşi va pune serios amprenta asupra vieţii tale, însă într-un mod pozitiv. Trebuie să laşi să iasă la suprafaţă sensibilitatea cu care ai fost înzestrată, ea te va ajuta să te faci cunoscută. Este o perioadă bună pentru a descoperi că în tine zac lucruri de care nici nu bănuiai.

HOROSCOP 2015 TAUR

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta sentimentală în acest an, şi toate semnele arată că va fi mult mai bine ca până acum.

O achiziţie sau un eveniment important în viaţa de cuplu te va transforma din toate punctele de vedere. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta mai mult decât de obicei, pentru că cei din jur au nevoie de tine.

HOROSCOP 2015 GEMENI

Anul 2015 este unul decisiv pentru anturajul tău, sau chiar pentru relaţia ta amoroasă.

Vei avea nevoie de multă atenţie pentru a reuşi să descoperi adevărata faţă a oamenilor, altfel există riscul să iei unele decizii pe care să le regreţi. Încearcă să fii mai calmă şi să rezolvi altfel decât prin ceartă problemele care vor apărea.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...