HOROSCOP 2016: Află previziunile pentru fiecare zodie

Garbo.ro a pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale.

05 mai 2015, 12:45
HOROSCOP 2016: Află previziunile pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2016 BERBEC

Pentru Berbec, 2016 va fi un an promitator si plin de oportunitati, aducand totodata cu sine si progresul. Schimbari apar mai ales pe plan profesional, iar in noua schema a lucrurilor este foarte posibil sa faci cunostinta cu oameni si lucruri noi. Schimbul de idei si de informatii cu parteneri noi de afaceri este unul productiv, scrie Garbo.ro.

Citeşte şi Descoperă care e LEGEA DE AUR a dragostei pentru zodia ta

Pe de alta parte, calatoriile fac si ele parte din peisaj. Foarte posibil ca va trebui sa calatoresti mult si des in acest an, mai ales in prima jumatate a anului, cand nivelul tau de energie va fi unul ridicat. Pe de alta parte, 2016 va fi pentru Berbec un an provocator. Va trebui sa gasesti echilibrul intre viata de familie si cea de cariera, iar acest lucru ar trebui sa se afle pe lista ta de prioritati daca iti doresti ca relatia cu persoana iubita sa se consolideze.

Spre deosebire de 2015 care are tendinta de a fi putin haotic atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, 2016 se anunta a fi pentru Berbec un an mai linistit, mai armonios. Multi din nativii single isi pot gasi sufletul pereche in 2016, cu precadere in lunile mai, iulie, august, noiembrie.

HOROSCOP 2016 TAUR

Cu planeta Jupiter de partea ta, ai toate sansele ca 2016 sa fie pentru tine un an norocos si binecuvantat. Daca pana acum lucrurile nu au mers chiar in directia in care ti-ai fi dorit, iata ca 2016 este anul in care iti vei lua revansa pentru toate amanarile si momentele in care lucrurile nu pareau a vrea sa se “lege”.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai puternice femei, în funcţie de zodie

Chiar daca sansa unui job bun /a unui contract de afaceri nou/ a unui nou parteneriat se intrevedea inca din 2015, abia in 2016 vei vedea rezultate concrete si te vei bucura si financiar de ele. Foarte posibil ca ai in plan si intemeierea unei familii, insa comunicarea si cooperarea cu partenerul de viata sunt esentiale in acest sens. Asigura-te ca nu iei decizii care nu sunt pe placul persoanei iubite. Inainte de a actiona, asigura-te ca va doriti amandoi acelasi lucru. Vei evita astfel discutii inutile si ranirea sentimentelor celuilalt.

Din punct de vedere social, 2016 va fi un an fericit si activ pentru nativul Taur pentru care acest aspect a contat enorm in ultimii ani. Intalnesti multe persoane deosebite cu care legi atat prietenii ale mintii, cat si prietenii ale sufletului. Cei care au mai fost casatoriti o data, au sansa de a-si reface viata si de a incepe o noua viata alaturi de o persoana pe care o iubesc.

HOROSCOP 2016 GEMENI

2016 este un an turbulent si incitant mai ales la nivel emotional. Nevoia ta de pasiune, laolalta cu o pofta nebuna de viata, fac ca o buna parte a anului sa fie cu urcusuri, coborasuri, caderi si reveniri din acest punct de vedere. La nivel relational, va trebui sa inveti mai multe lectii printre care cea mai importanta este aceea de a depasi situatiile dificile cu furntea sus.

Citeşte şi Horoscop inedit: Din ce sunt făcute zodiile

Pana in prima jumatate a lunii august, viata ta sentimentala presupune mai mult experimentare si povesti de dragoste pasagere. 2016 este anul care iti va defini si incheia procesul de maturizare intr-un mod constructiv, aducand perspective noi in prim plan. Destinul nu ti-a rezervat insa doar atat. In toamna 2016, destinul va face astfel incat sa intalnesti o persoana care te va cuceri iremediabil. Fiindca va intruni toate criteriile tale si este exact ceea ce cautai, relatia poate evolua lejer intr-o casatorie frumoasa.

Mare atentie si la sanatate! Este adevarat ca 2016 va fi pentru nativul Gemeni un an al vindecarii si al regenerarii emotionale, insa nu iti neglija nici sanatatea fizica. Sistemul tau imunitar are nevoie de protectie.

Citeşte continuarea horoscopului pe 2016 pe Garbo.ro.