Horoscop 2016. Cum stai cu dragostea anul viitor. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2016: Nativa din Balanţă va fi mai puţin dispusă să facă eforturi pentru ca relaţia sa să funcţioneze, însă se leagă pe ultimul moment de un detaliu care o întoarce mereu înapoi din drum.

27 dec. 2015, 09:15
Horoscop 2016. Cum stai cu dragostea anul viitor. Previziuni pentru fiecare zodie

CAPRICORN

Anul acesta vei fi mai capabilă decât oricând să îţi rezolvi problemele sentimenatale de una singură şi să îţi gestionezi foarte bine viaţa. Dacă ai o relaţie trainică, atunci ar fi bine să aduci ceva nou şi să încerci să reaprinzi flacăra iubirii. Nu trebuie să ajungeţi într-o situaţie critică pentru a face ceva în această privinţă. Este indicat să îţi priveşti partenerul de viaţă şi ca pe un prieten, pentru că anul 2016 se va dovedi destul de reţinut cu privire la relaţii de amiciţie. Alegi să duci o viaţă mai plină de momente preţioase şi să nu te mai ceri din nimicuri. 

VĂRSĂTOR

Este foarte important să începi acest an cu o schimbare şi asta presupune să renunţi la egoism. Încearcă să te gândeşti şi la partenerul tău de viaţă, chiar dacă nu îl pui pe poziţie de egalitate cu tine. Nu eşti suficient de matură şi îţi doreşti să experimentezi tot mai multe lucruri noi în materie de sex sau de relaţie. Trebuie să oferiţi amândoi şi să lăsaţi aşteptările să fie mai mici, astfel nu se va pune problema de dezamăgire. Dacă eşti singură, cu siguranţă îţi place acest statut şi eşti mai pusă ca oricând pe distracţie. Spre finalul anului apare ceva imprevizibil care te va întoarce puţin din drum şi care îţi va ridica semne de întrebare cu privire la partenerul tău de viaţă.

PEŞTI

rebuie să porneşti acest an optimistă şi să faci tot ce poţi pentru a mai da o şansă relaţiei în care eşti angajată. Nimic nu te poate opri dacă îţi doreşti cu adevărat, şi cu această ocazie îi vei testa şi intenţiile ori sentimentele iubitului tău. Trebuie să îţi ţii bine în frâu reacţiile impulsive şi să încerci să tolerezi tot mai multe, doar aşa vei putea obţine rezultate bune. Spre finalul anului vei fi suprinsă să vezi cât de bine vă merge şi nu vei regreta deloc eforturile depuse. Dacă eşti singură, este foarte important să socializezi mai mult şi să îţi măreşti cercul de prieteni!

BERBEC

Prima parte a anului va fi bună pentru tine din acest punct de vedere, fie că eşti singură sau nu. Ai şansa de a-ţi găsi un partener stabil, însă cel mai probabil vei avea unele nemulţumiri legate de acesta pe măsură ce îl cunoşti mai bine. Trebuie să socializezi mai mult şi să îţi faci tot mai mulţi prieteni, niciodată să nu rişti să rămâi singură în caz că întâmpini greutăţi. La mijlocul anului, tensiunile vor apărea în familie şi nu vei reuşi să le faci să dispară prea uşor. Abia în ultimele luni apele se vor linişti, însă cel mai probabil de la sine, fără să conteze eforturile depuse de tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă de multă vreme, e posibil să primeşti o cerere în căsătorie sau chiar să ai parte de acest eveniment dacă a fost deja planificat.

Citeşte mai multe pe eva.ro