HOROSCOP 2016: Cum vei evolua în carieră

HOROSCOP 2016: Nativa din Leu nu este prea mulţumită de jobul său actual, de aceea va încerca să profite de orice oportunitate îi apare în cale pentru a-l schimba.

30 dec. 2015, 08:31
HOROSCOP 2016: Cum vei evolua în carieră

CAPRICORN

Anul acesta va fi unul de excepţie pentru tine, aşa că profită de orice oportunitate care ţi se oferă şi ajută şi tu la rândul tău. Dacă în primele luni ale anului nu se anunţă nicio schimbare, apoi brusc te vei trezi în vârful ierarhiei. Poziţia de lider ţi se potriveşte de minune, însă trebuie să rămâi umană şi să îţi priveşti vechii colegi ca şi până acum. Eşti extrem de bună în ceea ce faci şi ştii cum să îţi pui în valoare calităţile! 

VĂRSĂTOR

Dacă eşti devotată muncii tale, anul acesta ai putea avea şansa de a avansa sau de a-ţi schimba jobul. Încearcă să te învârţi în locuri selecte, acolo poţi cunoaşte persoane care îţi vor schimba simţitor viaţa. Nu aştepta nimic de-a gata, mai ales că ştii cât de capabilă eşti în domeniul în care activezi. Nu achiziţiona obiecte costisitoare, ci încearcă să investeşti mai mult decât în anii precedenţi. 

PEŞTI

Toate cunoştinţele dobândite în anii precendeţi îţi vor fi de mare ajutor în această perioadă. Vei reuşi să impresionezi exact pe cine trebuie si să îţi faci loc printre cei mai buni. Dacă în primele luni vei stagna din punct de vedere profesional, imediat după aceea va avea loc o explozie. Încearcă să te perfecţionezi în continuu, mereu vei avea lucruri noi şi utile de învăţat. Niciodată nu trebuie să spui despre tine că eşti prea bună pentru domeniul în care activezi.

BERBEC

Anul acesta este unul favorabil pentru carieră, însă trebuie să dai dovadă de mai mult curaj. Acţionează cu încredere în tine şi expune-ţi ideile şefilor, cu siguranţă ele vor fi apreciate după prima jumătate a lui 2016. Răbdarea nu trebuie să lipsească din acest peisaj, pentru că munca alături de alte persoane te poate extenua şi enerva în acelaşi timp. Vei reuşi să treci cu bine peste toate piedicile care ţi se vor pune, fie ele intenţionate sau nu. Trebuie să îţi urmăreşti ţelurile şi să nu te abaţi de la planurile făcute!

Citeşte mai multe pe eva.ro