Horoscop 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele în noul an

2016 se anunţă un an dinamic, echilibrat, cu perioade excepţionale pentru toate zodiile, dar şi cu provocări pe măsură. Interacţiunea armonioasă dintre Jupiter şi Uranus în prima jumătate a anului ne va ajuta să ne îndeplinim visurile şi ambiţiile, să fim mai hotărâţi şi mai siguri pe ceea ce ne dorim.

23 dec. 2015, 15:21
Horoscop 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele în noul an

Berbec

În septembrie 2016, Jupiter intră în sectorul relaţiilor nativului Berbec, aducând o vibraţie pozitivă şi promisiunea unei relaţii stabile. Nativii singuri sunt favoriţii astrelor în acest an graţie celor trei cicluri ale planetei Mercur care le influenţează pozitiv viaţa socială. Pe plan profesional este un an provocator. Punctul forte în 2016 va fi reprezentat de creativitate. În privinţa banilor, dacă ai întâmpinat anumite dificultăţi, acum este momentul ideal pentru a le rezolva. Concentrează-te mai mult asupra aspectului financiar. Vindecările sunt favorizate tot anul pentru Berbec.

Taur

2016 este un an de bun augur pentru nativii din Taur în ceea ce priveşte dragostea, cu precădere în primele şapte luni ale anului, când accentul cade asupra vieţii de familie, dar şi a relaţiei cu persoana iubită. Mulţi au de gând să îşi întemeieze o familie (sau să şi-o mărească) şi de aceea vor încerca să le asigure un trai bun celor dragi, dar şi să pună punctul pe i pe plan profesional. În primele cinci luni ale anului se vor preocupa de creşterea veniturilor şi de angajarea în activităţi care să le aducă beneficii pe termen lung. Este un an bun şi atunci când vine vorba de sănătate.

Gemeni

Cu Venus tranzitând casa parteneriatelor şi a căsătoriei, un aspect astral foarte bine conturat este cel al prieteniei şi al dragostei. Este însă important să nu îţi risipeşti energia în prea multe direcţii, ci să dai curs acelor iniţiative care ţi se potrivesc şi care îţi pot aduce succesul pe viitor. Este indicat să te reorientezi către un alt loc de muncă, însă nu în perioada iulie-noiembrie, când Uranus va fi retrograd şi îţi poate afecta capacitatea de decizie. Va fi un an provocator, însă bun din punct de vedere financiar.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro