Horoscop 2017 pentru toate zodiile. Primele previziuni ale viitorului an

Iată horoscopul pe 2017 pentru toate zodiile.

19 iul. 2016, 15:58
Horoscop 2017 pentru toate zodiile. Primele previziuni ale viitorului an

Horoscop 2017 Berbec STUDII SOLIDE. Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv. despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv. Acum va clarificati conceptiile filosofice, religioase, morale, spirituale, acum alegeti, odata pentru totdeauna, in ce credeti, ce respectati, ce militati cu tarie.

Horoscop 2017 TAUR – MAI MULTA PRUDENTA IN FINANTE SI ATENTIE LA RISCURI. Saturn este acum in casa VIII si aduce o perioada in care viata dv. se desfasoara dupa niste reguli foarte stricte, de aceea v-ati putea simti la un moment dat prins intr-o capcana. Puteti intampina unele greutati in afaceri, in adunarea unui capital sau in dobandirea unei mosteniri. Mari riscuri de accidente sau probleme cu legea, cu risc de sanctiuni, amenzi, pedepse legale. Resimtiti o anxietate ciudata vis-a-vis de niste pericole vazute sau nevazute din jurul dv., de aceea deveniti extrem de prudent in actiunile riscante. Planul sexual nu este avantajat, performantele scad, pentru ca lipseste pasiunea erotica.

Horoscop 2017 GEMENI – MAI MULTA MATURITATE IN CASNICIE SI PARTENERIATE. Saturn este acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare in cuplu, fiind supus unor teste de incercare. Vi se verifica rezistenta si capacitatea de a duce mai departe, responsabil si matur, cuplul din care faceti parte. Pentru altii, este momentul linistirii apelor dupa perioade de criza. Nu va fi usoara revenirea la normal, tocmai de aceea eforturile de redresare a situatiei vor fi majore. Desi mai rece ca de obicei, viata de cuplu pare mai stabila, mai asezata, pe teren sigur. Sunteti dispus sa va asumati responsabilitati in cuplu si sa va canalizati energia asupra partenerului, cu deplina maturitate.

Citeste in continuare pe TeoTrandafir.com