HOROSCOP 2018: 3 zodii care au noroc în acest an cât pentru o viaţă întreagă

2018 e abia la inceput, dar fiecare dintre noi ar vrea sa stie daca acest an va fi unul mai bun sau mai rau decat cel care s-a incheiat. Astrele vor favoriza insa doar cateva dintre zodii, 3 dintre ele avand noroc cat pentru o viata intreaga in acest an.

05 ian. 2018, 04:27
HOROSCOP 2018: 3 zodii care au noroc în acest an cât pentru o viaţă întreagă

Berbec

Dupa ani in care parea ca norocul te ocoleste de fiecare data, in 2018 te vei bucura de succese la fiecare pas. Esti bine-vazuta la serviciu si, drept recompensa pentru munca depusa, vei fi avansata. Vei ajunge practic in pozitia pe care ti-o doresti de-o viata. Simti cum destinul tau se schimba, mai ales ca in viata ta apare si o persoana extrem de compatibila cu tine si care pare gata sa te accepte exact asa cum esti.

Fecioara

Vei pune foarte mult pret pe visuri, pe idealuri si pe conexiunile personale in acest an. Ai o energie aparte si multe idei pe care le pui in aplicare, astfel ca nu e de mirare ca vei avea parte de promovari si de cresteri salariale. Noroc deplin vei avea si intr-o calatorie cand, daca joci la Loto, ai putea castiga potul cel mare din tara respectiva. Sau acolo ai putea cunoaste o persoana foarte influenta, care sa iti schimbe viata.

Varsator

2018 e un an excelent. Vei intalni oportunitati la tot pasul, practic ti se pun in palma, iar tu profiti la maxim de ele. Vei reusi sa te echilibrezi si sa gasesti raspunsurile tale cele mai intime si mai profunde. E un an al legaturilor de prietenie si iubire, un an in care iti vei consolida relatiile si te vei simti implinita. Mai mult, o problema de sanatate care te-a pus la grea incercare in 2017 se rezolva acum ca prin minune.