HOROSCOP 2018: ce nativi au noroc cu carul în carieră, pe cine loveşte norocul în dragoste

Dacă te întrebi cu ce te va surprinde 2018, ar fi bine să ştii că există o mulţime de oportunităţi pe care ţi le rezervă întreg anul, atât pe plan amoros, cât şi pe plan profesional.

22 ian. 2018, 04:56
HOROSCOP 2018: ce nativi au noroc cu carul în carieră, pe cine loveşte norocul în dragoste

Berbec

Anul acesta, e posibil să te confrunți cu câteva probleme de sănătate, însă nu ar trebui să îți faci prea multe griji. Pe plan profesional, te așteaptă surprize mari, de care te vei bucura din plin. Se poate să fii promovată! 

Taur

Deocamdată, se pare că îți merge bine pe toate planurile, căci ești îndrăgostită până peste cap și nici nu suferi la capitolul finanțe. Am putea spune că norocul e de partea ta și va fi în continuare, atât timp cât știi cum să fii recunoscătoare pentru el. 

Gemeni

Când vine vorba de noroc la bani, ești cea mai potrivită persoană care se poate bucura de acest privilegiu. Te pricepi la afaceri și muncești mult pentru a avea profit. Mulți te invidiază pentru succesul tău, fără să știe cât de multe sacrificii faci pentru a-l obține. 

Rac

Anul acesta, vei primi o veste care îți va schimba viața. Cel mai probabil, noutatea are legătură cu planul emoțional, acolo unde se află și punctul tău sensibil. Ești în căutarea unui partener fidel, care să te transforme într-o altă persoană. 

Leu

Poți spune că ai tras lozul câștigător, așa că așteaptă-te la ce e mai bun, mai ales pe planul carierei. Vei avea o mulțime de șanse să te dezvolți în domeniile la care ai visat, însă trebuie să fii pregătită psihic să faci față la toate încercările care vor urma. 

Fecioară

De obicei, nu ești o persoană norocoasă, însă a venit timpul să îți realizezi un ideal pe care l-ai lăsat în urmă. Poate fi vorba despre o activitate care îți place sau la care te pricepi de minune, însă nu ai avut niciodată curajul de a te implica. 

Balanță

De multă vreme, îți cauți jumătatea și te întrebi dacă aceasta există cu adevărat și pentru tine. Ei bine, s-ar putea să o găsești exact acolo unde te aștepți mai puțin sau, mai bine zis, atunci când vei înceta să o cauți. O persoană va intra deodată în viața ta și te va tulbura cu prezența ei. 

Scorpion

Încă nu ți-ai făcut planuri de viitor, căci îți place să trăiești la maximum neprevăzutul. Totuși, ai grijă ca lucrurile să nu te ia prin surprindere prea tare! Anumite persoane din cercul tău de prieteni îți vor oferi oportunități pe care le vei pierde, dacă nu te hotărăști. 

Săgetător

Va trebui să faci o alegere dificilă: carieră sau dragoste? Tu ești genul de persoană care nu le poate avea pe amândouă, motiv pentru care va trebuie să te dedici total doar pe un singur plan. Nu uita că de alegerea ta depinde și destinul partenerului. 

Capricorn

Ai adunat destulă experiență pe plan profesional, așa că a venit timpul să te dedici și altor lucruri, mai puțin oficiale. Poate ar trebui să descoperi un nou hobby, să te reinventezi. Ai nevoie de puțină adrenalină, care să spargă monotonia din viața ta. 

Vărsător

Ești în relații tensionate cu familia, motiv pentru care nu dorești să vezi și să auzi de nimeni. Totuși, atitudinea ta se poate răsfrânge și asupra modului tău de viață, de aceea ar fi bine să mai iei o pauză de la conflicte. Se anunță o perioadă furtunoasă în viața ta, pe plan social, în care vei pierde câțiva prieteni. 

Pești

Ești cu gândul numai la vacanță, dar știi bine că încă mai ai mult de muncit până a ajunge acolo. Pe plan financiar, vei fi nevoită să mai faci economii, asta dacă îți dorești ca în lunile de vară să îți petreci concediul pe o plajă exotică. Totuși, până atunci, concentrează-te asupra locului de muncă.