HOROSCOP 2018 CRISTINA DEMETRESCU: Se întâmplă din 20 ianuarie. Marele Benefic în confruntare cu Luna Neagră, o zodie este vizată

HOROSCOP 2018 CRISTINA DEMETRESCU: Celebrul astrolog a realizat horoscopul anului 2018 pentru fiecare zodie. Vărsătoriiau parte de momente speciale în acest an. Detalii pentru fiecare perioadă din 2018.

17 ian. 2018, 09:41
HOROSCOP 2018 CRISTINA DEMETRESCU: Se întâmplă din 20 ianuarie. Marele Benefic în confruntare cu Luna Neagră, o zodie este vizată

Horoscopul Varsatorilor din 2018 este extrem de greu de exprimat in maniera in care oricine ar trebui sa inteleaga faptul ca nu astrologul este intr-o dispozitie „grava” cand scrie, ca nu orice etapa de viata este formata din minunatii superficiale sau iubiri la orice colt de strada, asa cum poate ati fost obisnuiti de horoscoapele pozitiviste sau ca nimic din ceea ce este greu de digerat nu este si rau sau dezastuos asa cum exprima unii care inteleg ca binele consta in atasamente fata de vieti fara griji. Amintiti-va ca Romania in 1989, o tara Varsator, a intrat intr-un moment astral asemanator cu ceea ce urmeaza in urmatorii doi ani si jumatate, cat va sta Saturn pe ultima casa astrologica, casa cea mai dificil de inteles prin ascunzisurile mesajelor sale, casa karmica, a incercarilor, dar si a iluminarii oricarui Varsator doreste sa isi schimbe sistemul de valori la 180 de grade si sa faca din viata lui de aici inainte un experiment (ca asa va place) in privinta evolutiei sale. In 1989 Romania dormea sedata de otravuri comuniste si indiferent ce dovezi aduc teroriile conspirationiste referitoare la cine a orchestrat scena politica de la acea vreme, tara noastra a avut parte de o Revolutie adevarata care a schimbat totul. Cel putin eu care am iesit pe strada si tipam cat ma tineau plamanii ce simteam eu ca ma elibereaza, nu am fost invitata de nimeni sa fac asta. Da, in prima faza ne-am speriat cu totii, dar energia schimbarii era atat de mare, incat cu toate sacrificiile umane pe care orice astfel de explozie de forte o presupune, am mers mai departe si curand nimeni nu si-a mai imaginat cum am putut sa traim intr-o asemnea orbire atatia ani. Am dat acest exemplu pentru ca multi veti experimenta o astfel de revolutie cu voi insiva, sigur la scara diferita, dar fiecare va trebui sa stie spre ce se indreapta, la ce renunta, ce sacrifica, ce cantitate de vointa pune in joc ca sa reuseasca pana in 2020 sa si darame, dar sa si reconstruiasca pe un teren mai solid tot ce are nevoie sa isi traiasca viata sau sa isi faca misiunea de viata pentru care a fost trimis, scrie Cristina Demetrescu pe site-ul personal.

HOROSCOP 2018 CRISTINA DEMETRESCU: Cine îşi schimbă jobul, cine divorţează şi cine are noroc tot anul. Luni excepţionale pentru o zodie

Intr-o astfel de ipostaza beneficiati din plin de un Jupiter, Marele Benefic culminant pe harta cerului, care pana la 8 noiembrie va ajuta prin protectie, noroc, sanse profesionale majore ce vin si din asumarea unor schimbari. Incercati pe cat se poate, cei care ati simtit pana acum ca nu va mai regasiti, sa nu va mai agatati de tipare vechi, doar pentru ca nu stiati unde este butonul de la lanterna care va ajuta sa luminati bezna care va ascunde adevaratele valori. Comunicarea cu Sinele nu este neaparat cognitiva, ci tocmai despre asta este vorba in 2018. Va voi invata cum sa schimbati incercarile, dusmaniile, bolile sau alte travalii intr-o traversare spectaculoasa a acestei perioade complicate. Revenind putin la cariera, pentru ca este foarte buna pozitia lui Jupiter, atentie doar la luna ianuarie atunci cand aceasta planeta, realizand tensiuni cu Axa Vietii aflata chiar pe casa partenerilor de viata, dar si a celor de afaceri, v-ar putea forta sa luati decizii incompatibile cu ceilalti, chiar si cu dvs. insiva. Tineti cont de momentul in care sunteti. Va dau un exemplu. Sunteti femeie, aveti 35 de ani si sotul asteapta de la dvs. sa faceti impreuna un copil. Daca il veti anunta ca ati semnat un contract important ce vorbeste despre sansa vietii dvs. profesionale, atunci aceasta decizie poate intra in conflict cu dorintele sotului, firesti de altfel si atunci se poate rupe ceva. Un al doilea exemplu, total aleatoriu, ar fi ca o femeie nu mai doreste mariajul, dar simte ca are oportunitatea ca sotul ei sa o ajute financiar sa isi deschida o afacere. Gresit! Afacerea nu va functiona, iar ea se va trezi prizoniera intr-o relatie care nu o duce nicaieri, pentru ca se oblige fata de el, multi ani de aici inainte. Am spus deja ca in acest an trebuie sa invatati la ce sa renuntati. Invatati sa va folositi doar de resursele personale, chiar daca aparent pareti ca sunteti pe un gol energetic.
Un alt ajutor astral, deloc de neglijat, vine anul acesta de la celalalt benefic, mai mic in grad, dar intens prin pozitia culminanta, Venus. Din august pana in decembrie Venus parcurge doua case astrologice, de doua ori fiecare, din cauza retrogradarii sale ce are loc intre 5 octombrie si 15 noiembrie. Acestea sunt casa strainatatii, a studiilor si a evolutiei spirituale, unde il regasim pe Venus in august si noiembrie, iar cealalata este casa carierei si a numelui dvs. tranzitata de Venus in septembrie, octombrie si decembrie. Exista studii, diplome ce va pot ajuta profesional, puteti calatorii in interes de serviciu sau puteti fi relocat, puteti publica o carte, iar numele dvs.devine mai sonor, daca nu este deja, aduceti idei de afaceri din afara granitelor tarii, spiritualitatea va deschide orizonturi noi si va ajuta sa traduceti acest lucru profesional, arta devine o preocupare serioasa, financiar va bucurati de succes, dar nu in ultimul rand, deplasarile in strainatate si/sau o persoana superioara in grad aflata aici sau in afara tarii adauga un capitol nou in povestile de dragoste din viata voastra.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2018: Se închide un ciclu karmic de 18 ani, Luna neagră va trece pe casa banilor

De acest gol energetic va trebui sa tineti cont tot anul, asa incat sper ca si cei care nu sunt extrem de bisericosi, sa mai reuseasca sa lase la o parte ego-ul sau comoditatea sau ratiunea si sa se roage pentru a beneficia de Ghid prin acest coridor al vietii lor. Am spus coridor deoarece 5-6 ani cat sta Saturn intai pe ultima casa in Capricorn, apoi trecand in prima casa astrologica in zodia dvs, totul trebuie descifrat cu multa atentie, reprezentand perioada cu cele mai puternice lectii de viata.
In primul rand latura complicata a situatiei vine din faptul ca toate planetele, inclusiv Luna neagra si axa Vietii stau pe acest tronson Capricorn/Varsator tot anul. Aici se vor forma eclipsele, aici retrogradeaza Marte, realizand o performanta de 8 luni de zile in care brazdeaza acest culoar complicat, facand din dvs. adevarati si iscuti cautatori de comori prin galerii intunecate si pline de capcane. Aveti nevoie de casca de protectie pentru ca mai cad si pietre, insa nu uitati ca daca veti reusi sa va mentineti telul, veti deveni cei mai „bogati”. Va reamintesc ca Jupiter sus pe harta cerului, creeaza protectie suficienta si intr-o astfel de situatie.
Pana in 2020 Saturn doreste sa inchideti etape de viata care nu mai reusesc s ava transmita nimic nou, nici util, au fost consumate sau ati ajuns intr-un moment evident pentru a finaliza. Vor fi Varsatori care se pensioneaza, Varsatoare care vor naste sau au nascut si vor intra intr-un binemeritat concediu de crestere copil, unii isi vor lua ani sabatici, desi eu am o intrebare inevitabila care vine cand aud aceasta sintagma (de unde bani pentru asa lux?), Varsatori care vor suferi din pricina unor despartiri, mai ales ca axa Destinului alfandu-se pe axa relatiilor si a casatoriei, determina chestiuni de Destin clare, fara echivoc, divorturi, casatorii si bine si diferit de bine. Saturn aici in Capricorn sapa prin memoria karmica si scoate la suprafata tentative de ocupatii pe care le-ati mai avut si in alte vieti, insa abia acum se contureaza clar posibilitatea sa puneti in aplicare toate resursele pentru a finaliza acea tentativa cine stie din ce timp. Veti invata lucruri noi, veti descoperi domenii noi. O femeie insarcinata va simti inclinatii diferite in functie de energia copilului. Sa va notati, aveti posibiitatea sa simtiti acum o abilitate clara a copilului dvs. De exemplu nu aveati nicio legatura cu pictura si acum simtiti impulsul de a picta. Etapa aceasta karmica de explorare a subconstientului poate aduce relatii spectaculoase, iubiri patimase, dar atentie ca mai mult aveti de invatat de la oamenii pe care ii aveti acum in viata voastra, decat va vor fi alaturi pe viitor.
Puteti avea trairi extrem de intense, ma ales ca pana la 6 august traversati si o perioada de eliberare karmica, datorita Lunii Negre ce va ajuta sa scapati de toate bilele negre adunate in ultimii 9 ani. Nu este mometul sa afceti alte lucruri incorecte, imorale sau sa fiti lipsiti de caracter. Ceea ce experimentati acum se numest trezirea constiintei si chiar daca suna a titlul unei serii Star Wars, etapa este cat se poate de serioasa. Suntet zodia care isi fixeaza de multe ori propriul sistem de legi si negandite global, aceste legi ale dvs. ii lezeaza pe altii. Nu va lasati prada ispitelor, ci din contra, incercati sa mergeti spre adevar si corectitudine. Orice deviere, va va face si mai grea cautarea in galeria in care v-ati propus sa descoperiti comori. In acea galerie, uneori trebuie sa escaladati si pereti si exact ca un alpinist, daca nu respectati strict toate regulile, chiar si o minima greseala poate sa va dea de pamant si o luati de la zero. Uranus, guvernatorul Varsatorului, supranumita si planeta constiintei si Sine, va ajuta subtil intre 15 mai si 6 noiembrie trecand in semnul Taurului, atunci cand va realiza aspecte bune, solide cu toate celelalte planete aflate in 2018 pe semne de pamant. In primul rand august si semptembrie se consolideaza ceva si veti avea rezultate sau veti trece de o faza de unde nu va mai da nimeni inapoi. 2018 nu este despre realizari financiare, chiar daca avem aspecte pe semne de pamant, ci este despre a selecta clar ce pastrati si ce aruncati. Poate material veti fi mai sarac, dar mai liber, daca aveti rabdare sa simtiti cu adevarat acest sentiment in cativa ani. Acum e greu, chiar veti simti un fel de prizonierat.

HOROSCOP 2018 CRISTINA DEMETRESCU: Dacă în 2017 am fost ameninţaţi, în 2018 vom fi loviţi. Previziuni sumbre pentru români

Pana in 6 august somnul, daca sunteti mai sensibili, va poate fi afectat si este normal, pentru ca mintea lucreaza, va preocupa ceva. Aveti senzatia ca nu o scoateti la cap sau ca unele chestiuni nu depind de dvs. sau ca cineva are ceva cu voi. Acest tip de probleme sacaietoare se vor dizolva excat dupa 6 august. Problemele se complica putin datorita lui Marte, care din pricina retrogradarii, se alatura si el lui Saturn, Pluton, Lilith in perioadele 18 martie- 16 mai si intre 14 august-11 septembrie si una din cele mai importante chestiuni la Varsatori anul acesta este sanatatea. Se spune ca o problema nu vine singura. Lilith creeaza erori medicale, Saturn creeaza posibile cauze ascunse pe aceasta ultima casa. Aveti ceva, dar nu stiti de unde sa apucati problema. Unii nici nu va dati seama ca aveti o problema, mergand pe picioare cu ceva stari neplacute. Totusi este casa bolilor lungi, grele sau cronice. Stati aproape de medic, daca asta este problema. Marte poate aduce risc de interventii chirurgicale, dureri reumatice acute, genunchi slabi, posibile boli ale articulatiilor, chiar si autoimune, osteoporoza, dar si alte semne ale imbatranirii, legate de dantura, par, piele, ce unora le poate da o stare extrem de proasta, pana la depresie. Orice problema medicala trebuie tratata serios, desi 2018 pe multi ii va trimite de colo colo, nefiind extrem de clare anumite diagnostice. Atentionez femeile insarcinate ca este posibil sa fie o perioada mai grea si sa nu ia tratamente ce pot afecta sarcina. Daca acest lucru se va impune, e bine sa cereti mai multe opinii medicale. Atentie la intoxicatii, iradiatii, faze medicale iradiante recomandate in mod repetat de medici. Puneti intrebari si feriti-va, daca nu stiti clar ca sunteti insarcinate.

Insa nu toti Varsatorii vor avea e suferit medical, unii chiar deloc. Unii vor avea preocupari din sfera conflictelor, unele conjugale, divorturi, partaje, altii de alt gen. Aveti senzatia ca nu va puteti elibera de o persoana care va face mult rau sau poate nu va puteti elibera constiinta de o persoana care v-a facut mult bine si careia dvs. ii faceti rau, cine stie? Mi-e mie greu sa scriu aceste randuri, daramite dvs. sa le intelegeti. Mii de scuze, cel mai provocat in 2018, Varsatorul este.
Daca veti stii sa schimbati ceva, sa va ancorati in spiritual sau va conectati la ideea de a munci si de a castiga bani din vocatia dvs., ceva ce creeaza inspiratie puternica in lunile mai si august prin trigoanele frumoase dintre Jupiter si Neptun, atunci veti fi atat de preocupat sa invatati sa „zburati”, incat nivelul de manifestare mult mai elevat va fi un culoar extrem de prielnic, unde nu veti avea nicio problema, nicio grija. Daca totusi veti avea griji, veti inregistra foarte bine totul, mai degraba ca pe ceva trecator sau enervant. Responsabilitatea vis-a vis de altii va ajuta, asumarea efortului civic, implicare in cauze umanitare, a lasa greul personal mult mai mic in fata greului altora, pe care aveti puterea sa ii ajutati si sa ii salvati. Daca aveti o ruda apropiata cu probleme de sanatate, ocupati-va de aceasta. Asftel dvs. veti fi bine, pentru ca efortul si lectiile se recanalizeaza. Daca veti dori sa treceti de la o munca de rutina, la o activitate care sa conteze pentru ceilalti, iar va veti salva.

Din 29 aprilie pe zodia Varsator sta Nodul Sud Karmic, Destinul fiind orientat spre Leu, zodia pozitionata pe casa relatiilor sau a casatoriei. Acest lucru a venit si cu bune si cu rele, in vietile celor care au relatii de acest gen. Pana la 16 noiembrie cat mai sta Destinul astfel pozitionat, aceasta parte din 2018 a traiectoriei axei mai sus mentionate este mult mai complicata ca in 2017. Avem din nou eclipse, insa anul acesta avem cinci in loc de patru, intensificand spiritele. In jurul zilelor 31 ianuarie, 15 februarie, 13 si 28 iulie si ultima in 11 august, eclipsele pot stimula energii nebanuite care de data aceasta vin mai mult din partea dvs. Incepana cu luna mai pana la sfarsitul anului Marte aflat si in miscare retrograda are un traseu mai lung prin Varsator intre 17 mai – 13 august si apoi 12 septembrie – 15 noiembrie, dar si Luna neagra ce ramane din 6 august pana la sfarsitul anului, ce va arunca in reale vartejuri de comportament, manifestare, comunicare. In iunie si septembrie pot spune ca puteti fi adevaratii vostri dusmani. Incercati sa vorbiti cu altii despre problemele voastre, pentru ca in haos puteti face greseli care doar pe voi va vor afecta. Lilith va duce dintr-o stare in alta si pentru ca vorbim de o casa a relatiilor, atunci cred ca tot voi trebuie sa stiti ce va face si nu va face bine intr-o relatie. Unii deveniti dependenti de adrenalina pe care v-o ofera o relatie toxica, altii va veti juca voi de-a baba oarba intre doua relatii, creand haos si intr-o parte si in alta. Nu creatI obsesii si complexe si nu incercati interventii chirurgicale corectoare in 2018. Casa intai afectata vorbeste despre corpul fizic, nu are cum sa iasa bine. Masurati-va debitul verbal in anumite circumstante, manifestarea mai exaltata acolo unde s-ar cere sa fiti mai retinuti. Vi se pot inchide usi fara sa vi se explice de ce. Evitati sa va plangeti mereu de problemele voastre si mai ascultati-i si pe altii ce au de spus, altfel deveniti un motor cu zgomot puternic de la o turatie marita. Unele probleme le exagerati, de aceea eset recomandat sa mai vorbiti si cu altii, dar ascultati-i. Lunile mai, septembrie, octombrie pot aduce conflicte cu parintii si este o categorie aparte de Varsatori tineri, cu care parintii au de furca, dar care au nevoie sa isi consume in 2018 toata rebeliunea. Unii sunteti vulnerabili si usor de influentat. Aveti grija la curente de masa care va pot depersonaliza. Daca brusc treceti de la o convingere la alta este datorita unei slabiciuni si vine de la Lilith, dar daca aceasta trecere se face pe baza unor documentari si studii serioase, atunci transformarea va fi una solida. Lilith, Nodul Sud Karmic, planetele din casa a douasprezecea pot vorbi de o posibila demascare a dvs. acolo unde ati ascuns ceva de cineva. Va stirbeste personalitatea, va pune intr-o lumina proasta, posibil unii din voi chiar sa fiti in mijlocul unui scandal public, prin public intelegand de la scara de bloc sau strada pe care stati pana la o emisiune televizata. Renuntati, asa cum am spus de la inceputul horoscopului, la actiuni indreptate impotriva altora, caci ele se intorc si nu vor fi simplu de gestionat.

HOROSCOP 2018 Cristina Demetrescu. Ce prevăd astrele fiecărei zodii în noul an VIDEO

Nu aveti timp de jocuri copilaresti, nu este timp pentru ocolisuri si trebuie sa ramaneti concentrati asupra chestiunilor serioase. Din 8 noiembrie protectia pe acest traseu anevoios se intareste, dar tot nu va invit sa riscati. Jupiter intra pe domiciliul sau in Sagetator si pe casa protectiei. Evoluati, cunoasteti oameni, sunteti invitati de prieteni in strainatate, descoperiti un om inspirit care va invata multe, va formati propriile grupuri, realizati proiecte referitoare la grup, tineti cursuri, prelegeri, candidati la functii importante, poate chiar diplomatice, insa celelalte planete pot vorbi despre sacrificiul dvs. de a ajunge intr-o zona de conflict. Vedeti, puteti fi sanatos tun, toti va iubesc, dar numai daca va asumati responsabilitati mari. Cei care vor sta acasa datorita izolarii lui Saturn, trebuie sa isi gaseasca ceva de facut, de cititi, pentru ca Saturn, Lilith sau Marte va pot arunca in depresii severe, chiar si pe acele femei care cresc bebelusi. Ocupati-va mintea, nu este timp de stat.