Horoscop 2018 pentru toate zodiile. Ce an urmează să ai

Pentru prima data, anul 2018 vine cu previziuni armonioase pentru fiecare semn si in toate domeniile. Cei care au muncit si au fost cinstiti, acum vor culege roadele, cei singuri isi vor gasi partenerul de suflet, iar problemele financiare, cumva, isi vor gasi solutii pentru toata lumea. Vom trece in revista horoscopul pentru 2018 pentru fiecare semn zodiacal.

09 oct. 2017, 12:52
Horoscop 2018 pentru toate zodiile. Ce an urmează să ai

Horoscop 2018 – Leu

Daca sunteti intr-o relatie romantica, voi veti fi tratati regeste, scrie woman2woman.ro. Veti fi adorat, respectat si iubit si, la randul vostru, veti oferi aceste lucruri partenerului. Totusi, aveti tentinda de a deveni pretentios si dramatic atunci cand partenerul uita sa va copleseasca cu atentia lui, de aceea e recomandat sa nu exagerati.

Citeşte şi HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2017: Urania recomandă prudenţă pentru toate zodiile

In ce priveste banii, ei vor veni din mai multe surse, dar vi se vor scurge printre degete ca si cum nici nu ar fi fost.

Pe partea de sanatate e posibil sa apara mici probleme legate de inima.

Horoscop 2018 – Fecioara

Horoscop 2018 pentru FecioaraIn relatia cu partenerul aveti tendinta sa exagerati si sa punenti un accent prea mare pe ordine si disciplina, lasand impresia ca nimeni nu se ridica la nivelul dumneavoastra. Daca nu vreti sa ramaneti singur, e bine sa mai coborati standardele si sa fiti mai ingaduitor.

E recomandat sa incercati sa treceti la o stare mai neinhibata si sa va deschideti pentru experiente noi. Cel mai bine va intelegeti cu taurii, gemenii si pestii cu care impartasiti o viziune comuna asupra filozofiei vietii.

Banii nu vor fi pentru voi o problema anul acesta, mai mult, aveti controlul deplin asupra finantelor, care sunt perfect organizate.

Horoscop 2018 – Balanta

Horoscop 2018Romantismul va fi o mare parte din viata voastra in acest an, pentru ca voi sunteti cei mai fericiti atunci cand va puteti implica intr-o relatie in care comunicati cu partenerul.

Exista chiar o tendinta patologica de a va dedica binelui celuilalt, uitand de voi insiva, de aceea va recomandam sa pastrati ceva si pentru voi si sa nu creati dependenta de relatia voastra.

Finantele nu arata deloc rau pentru voi anul acesta. Veti avea niste cheltuieli legate de casa in decembrie, cand defectiunile electrice par a se tine lant.

Horoscop 2018 – Scorpion

Horoscop 2018Voi in dragoste vreti totul sau nimic si nu acceptati calea de mijloc. Atunci cand iubiti pe cineva oferiti si cereti loialitate si intimitate, iar sexul ocupa un loc important.

Sunteti un magician al finantelor si banii nu va vor lipsi nici in acest an, chiar daca castigurile voastre sunt direct legate de banii altora.

Anul acesta, totusi, veti avea unele restrictii in ce priveste cheltuielile. Cu sanatatea nu veti avea probleme atata timp cat veti evita excesele culinare si va veti rezerva si cateva perioade de post si detoxifiere.

Citeşte şi HOROSCOP AMOROS: Zodiile care nu te vor înşela niciodată

Horoscop 2018 – Sagetator

Horoscop 2018 pentru SagetatorVoi sunteti un romantic incurabil, mereu in cautarea relatiei perfecte. Partenerul care va sti sa va respecte libertatea va fi si castigatorul inimii voastre.

Veti avea o relatie de neuitat cu un berbec care va impartaseste spiritul de aventura si pionerat. Pentru voi este un an bun pentru casatorie, daca sunteti celibatari.

Anul acesta sunteti vizitat de Saturn care va va da un plus de atentie si chibzuiala in ce priveste sfera financiara, asa ca banii nu vor mai fi cheltuiti la fel de repede ca in trecut.

Horoscop 2018 – Capricorn

Horoscop 2018Despre voi se poate spune ca sunteti usor interesati, pentru ca va doriti un partener cu un oarecare potential financiar. Pentru voi, partenerul perfect este cel care lucreaza, este iubitor si grijuliu.

In lumea finantelor sunteti binecunoscut pentru chibzuiala si chiar zgarcenia dumneavoastra, dar totul este spre bine, pentru ca aceste atuuri va feresc de speculatii financiare nefavorabile si nu veti avea probleme financiare.

Veti investi in planuri de viitor care va vor aduce castiguri mari. Din punctul de vedere al sanatatii, totul este ok si nu sunt probleme.

Horoscop 2018 – Varsator

Horoscop 2018Voi sunteti interesati de comunicare si gasirea unui partener cu care sa aveti planuri si interese comune. Totodata, firea voastra umanitara va indreapta catre persoane vulnerabile si care au nevoie de ajutor si indrumare. Sunteti gata pentru o relatie noua, si chiar si pentru drumul catre altar.

Voi aveti o modalitate de abordare fara griji a finantelor si nu sunt probleme in aceasta arie. Mai mult, cu Jupiter care calatoreste anul acesta prin casa banilor, pentru voi castigurile vor fi incredibil de mari.

Aveti totusi grija la cheltuieli, pentru ca mai este si un Mercur retrograd acolo.

Nu sunt probleme de sanatate, dimpotriva, se pare ca va schimbati radical stilul de viata si veti inflori.

Horoscop 2018 – Pesti

Horoscop 2018Voi sunteti romanticii zodiacului anul acesta. Din pacate sunteti foarte sensibili la linguseli si veti cadea deseori in capcane. Dar veti invata sa fiti independenti si sa taiati cordonul ombilical.

Cu Jupiter in semnul vostru, incepand cu sfarsitul lunii februarie, veti redeveni optimist, increzator si plin de farmec.

Atentie cu banii – e posibil sa iasa acum la iveala facturi restante care sa va faca probleme. O criza financiara poate erupe pe la jumatatea lui octombrie cand se recomanda sa evitatia ctiunile impulsive si deciziile gresite.

Nu sunt probleme de sanatate.