HOROSCOP 2019 CAMELIA PĂTRĂŞCANU: Unii trec printr-un test de fidelitate, alţii se îndrăgostesc, iar asta le dă peste cap viaţa

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 16:09 // Actualizat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 16:09 // Sursa: romaniatv.net
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Astrologul a realizat principalele previziuni valabile din anul 2019 până în 2021.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU BERBEC: Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU TAUR: Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă. Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU GEMENI: Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate.
Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.
 
HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU RAC: Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii se pot îndrăgosti în mod neaşteptat. 
 
HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU LEU: Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai sufocante. Sunt tentaţi de proiecte inedite. 
 
HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ: Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societăţii, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.
 
 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Camelia Patrascanu horoscop horoscop 2019 horoscop Camelia Patrascanu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7340
RON
17 Jul
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H