Horoscop 2019: Lecţiile pe care le vei învăţa anul acesta. Ce zodii sunt avantajate

2019 este un an în care fiecare semn zodiacal va avea o lecţie importantă de învăţat. Este un an în care zodiile vor deveni mai înţelepte.

13 ian. 2019, 10:09
Horoscop 2019: Lecţiile pe care le vei învăţa anul acesta. Ce zodii sunt avantajate

Ce putem spune despre triade în 2019?

Semnele zodiacale de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) – vor avea timp suficient pentru a acţiona în scopul afirmării pe plan personal şi pentru a participa la diverse proiecte.

Semnele zodiacale de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) – vor învăţa să se relaxeze şi vor începe să aprecieze tot mai mult lecţiile de compromis şi răbdare,

Semnele zodiacale de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) – vor fi impulsionate să găsească cele mai bune metode pentru a face unele schimbări în ceea ce priveşte punctele vulnerabile ale vieţii lor.

Semnele de Aer
 (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) – vor fi forţate să nu mai stagneze şi să iasă din zona de confort pentru a învăţa ce înseamnă asertivitatea şi cum să-şi impună punctul de vedere.

Mercur va fi retrograd de patru ori în 2019, în timp ce Marte, Jupiter, Venus, Saturn, Pluto şi Uranus o dată. Conform horoscopului 2019, toate zodiile au şansa să reuşească în anumite sfere ale vieţii. În funcţie de modul în care se mişcă planetele, fiecare fiinţă umană doreşte să atingă anumite obiective.

Taurul va traversa o perioadă scurtă de timp în care îşi va întrerupe toate activităţile legate de bani. Această perioadă îi va oferi ocazia de a-şi descoperi talentele ascunse şi progresul în calitate de persoană. Berbecul are un an bun la nivel personal. Există aspecte pozitive în viaţa sentimentală a Gemenilor, dar nu neapărat în viaţa lor conjugală. Racul ar putea fi capabil să rezolve anumite probleme, în timp ce Leulva avea un an important. Fecioarele vor avea o mulţime de oportunităţi financiare. Persoanele născute în Balanţă vor avea unele oportunităţi, dar e mai bine să nu aştepte după alţii. Scorpionii vor avea ocazii, dar începând din toamnă. Şansele Săgetătorului vin din toate părţile şi s-ar putea spune că e cel mai norocos semn zodiacal în acest an. Capricornii ar putea plăti pentru păcatele lor, iar Vărsătorii sunt norocoşi când vine vorba de relaţii. Peştii vor avea destul noroc la bani.

Care sunt semnele cele mai vizate din 2019? Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn