HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI. An agitat pentru multe zodii, cine este binecuvântat de noroc. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP.  Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse, horoscopul pentru anul 2019.

22 dec. 2018, 18:16
HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI. An agitat pentru multe zodii, cine este binecuvântat de noroc. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 2019 Berbec – an de neuitat pentru Berbeci. Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua. Își pun la încercare abilitățile. Este un an cu muncă asiduă și oportunități. Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vor oficializa o relație. Pot oferi dragoste și altor persoane. Vă puteți cumpăra un apartament sau o casă. Este un an bun pentru investiție. Schimbați-vă jobul. Va fi mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse vor ieși la iveală. Stați în alertă pe partea de sănătate.

HOROSCOP 2019 Taur – pentru a fi bine în 2019 trebuie ca dragosta să primeze. Starea de bine, bogăția, locul de muncă, sănătate, tot ceea ce întregește un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea și dragostea. Încercați să vă stabiliți niște limite. Este un an cu încărcătură karmică. Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde să devină imprudent într-o relație mai veche. Nu puneți încăpățânarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere. Problemele de sănătate vor fi aceleași ca cele din ultimii 7 ani. Există un risc de a face o operație. Nu depindeți de părerile altora. 

HOROSCOP 2019 Gemeni – trebuie să acorde timp pentru ei. Anul acesta e unul agitat. Li se oferă ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din străinătate. Vor călători mult și se maturizează. Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid. Se ivesc posibilități de a schimba locul de muncă. Nu faceți lucruri pe impuls. Dragostea este manifestată prin dorința de libertate. Controlați-vă stările agitate. Aveți grijă să nu cădeți în fața unei persoane care va putea să vă pună un copilaș în viață. Apar niște cumpene acasă, în ceea ce privește sănătatea. Lucruri dure la locul de muncă. Eliminați stresul din viața voastră. Atenționare începând din aprilie. Vor tinde să aibă 3-5 relații în același timp.

HOROSCOP 2019 Rac – va fi vedetă în 2019. Propulsare socială, relații, ajutor de la oameni influenți cu multă dare de mână. Îi ridică. Pot face achiziții noi. Vor fi bine plătiți. Căsătorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime. Racii care s-au săturat de stările oferite de parteneri, vor divorța. Necazuri s-ar putea ivi din aprilie-septembrie, pentru racii nedeciși. Vor lua câteva kilograme în plus. Atenție! Pot apărea probleme pe latura parentală. Trebuie să își ajute părinții.

HOROSCOP 2019 Leu – an de bilanț intim. Poți schimba domiciliul, țara, profilul, munca, pentru alt partener. Este an bun, sau mai puțin bun pentru câștig financiar. Leii se pot îndrăgosti de un coleg de la locul de muncă. Crește valoric și își cer drepturile. Martie-iulie-noiembri: nu trebuie să accepți influenția altora. Dacă ți se cere intervenția chirurgicală nu o face în aceste luni. Nu lua cu împrumut, nu semna contracte. Tot ce construiești în 2019 e ceva cu care nici cu gândul nu ai visat. Va avea impact 30 de ani, mai ales pentru nativii tineri. Va fi un an fantastic de bun. Sănătate: angoase, dureri de oase, colonul, ficatul, inima, vor fi puse la încercare. Nu fii pretențios!

HOROSCOP 2019 Fecioara – sănătatea se îmbunătățește înveți să te adaptezi și în dragoste. Intri pe trendul: continuare de la ce ai început în 2018. E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie să fii selectiv, așa succesul e sigur.

Citeşte mai multe aici