HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI: care sunt cele mai norocoase zodii, cine se umple de bani, cine pierde totul

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre zodiile care vor avea noroc la bani în anul 2019.

13 ian. 2019, 06:51
HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI: care sunt cele mai norocoase zodii, cine se umple de bani, cine pierde totul

HOROSCOP. „Anul 2019, înseamnă un an 3. Treiul este patronat de Jupiter. Dacă a venit Jupiter peste noi, ne uităm câte eclipse sunt. Românul se duce la partea financiară. Banii sunt din abundență. Anul ăsta ne învață să cheltuim. Atenționarea anului: este aducător de beneficii materiale, banii vin însă de voi depinde dacă îi economisiți sau îi terminați”, a spus Mihai Voropchievici. 

HOROSCOP Berbec – Sunt mult mai impulsivi. Banii vin, dar sunt doritori de a satisface niște dorințe. Se revarsă bogăția asupra lui. Să nu se repeadă. Încercați să vă ordonați banii. 

HOROSCOP Taur – Este o fire foarte circumspectă. Este mare producător de bani. Începe să se întoarcă fața norocului spre el. Vor avea surplusuri de bani datorită unor oferte de muncă suplimentare. Va tinde din nou să stea să muncească mult. Tinde să strângă mai mulți bani. Tentația lui este să economisească. 

HOROSCOP Gemeni – Au atâtea resurse, atâta forță de exprimare. Comunicarea le aduce niște surse de venit suplimentare. Vor băga mâna mai des în buzunar. Ei când fac un cadou, vor să fie personalizat. Forța cuvântului este fantastică. 

HOROSCOP Rac – De multe ori sunt zgârciți. Vor tinde și ei să înceapă să iasă la cheltuieli pentru zona familiei. Vor dori o promovare. Vor niște lucruri durabile, rentabile. Au bani și din colaborări și din alte surse. Investițiile sunt foarte benefice. 

HOROSCOP Leu – Va cheltui pentru imagine, pentru confort. Propria persoană este mai presus. Răsfățul este pe primul plan. Pentru foarte mulți Lei care sunt singuri, există acea șansă a punerii ceva pe deget. Vor tinde să facă niște căsătorii cu oameni bogați. 

HOROSCOP Fecioară – Sunt oamenii care își asigură de două ori. Anul ăsta, vine o sursă de îmbogățire. Este un an al norocului, care vine ca recompensă pentru munca lor. Au muncit și muncesc în continuare. Vor încă să aibă banii pregătiți. Bani vor avea din colaborări multiple. Este un an benefic și pentru cheltuieți planificate. 

Citeşte mai multe aici