HOROSCOP 2019 pentru NATIVUL BERBEC. Ce se va întâmpla pe plan familial, cu casa şi familia

Anul 2018 nu a fost unul plin de evenimente pe plan personal, tendință care se continuă și în cel care urmează. Totuși, ți se oferă prilejul să faci în așa fel încât să rezolvi unele conflicte mocnite cu cei dragi ai casei, mai ales dacă vrei să începi un capitol nou în relația voastră. Căutați să învățați ceva de pe urma provocărilor.

26 sept. 2018, 09:45
HOROSCOP 2019 pentru NATIVUL BERBEC. Ce se va întâmpla pe plan familial, cu casa şi familia

În primul trimestru al lui 2019, n-ar trebui să ai motive să te preocupe prea mult acest domeniu al vieții tale, dar acest lucru nu înseamnă că îl poți neglija fără probleme, scrie astrodex.ro. În ianuarie, se arată o ocazie bună să reglezi un raport de forțe inegal dintre tine și anumite figuri autoritare din familia ta. Altfel, se poate cultiva starea de tensiune.

Citeşte şi Cuplurile blestemate din zodiac. Inevitabil se ajunge la despărţire

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în iunie, concentrează-te pe relația cu frații și/sau surorile (dacă este cazul) ori pe cea cu rudele apropiate. Caută să reiei legătura dacă ați pierdut-o cândva în trecut și urmărește să păstrezi un contact stabil pe viitor. S-ar putea, de asemenea, ca relația cu unii vecini să evolueze mai mult.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar mai ales în iulie, poate fi nevoie să te conectrezi mai mult decât oricând în restul anului pe relația cu familia, mai ales cea de origine. Atunci se prea poate ca ai tăi să nu fie de acord cu o nouă relație începută cândva la mijlocul verii sau să aibă de comentat când vine vorba despre cum îți crești copiii.

În al patrulea trimestru al anului, nu se poate spune că acest domeniu al vieții tale figurează printre cele care te solicită cel mai mult. Oricare ar fi situația însă, cert este că luna decembrie te aduce mai aproape de ai tăi, dar și de acele persoane apropiate ție cu care ajungi mai mereu să te contrezi. Caută să eviți conflictele măcar atunci.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, în afara unor meciuri mai puțin amicale cu familia de origine, nu se întrevăd provocări pe acest plan, dar se prefigurează suficiente ocazii de a închide unele capitole mai tensionate din relația ta cu cei dragi. Oricare ar fi apele în care vă scăldați, important este să comunicați.