HOROSCOP 2020. An plin de surprize neplăcute pentru unele zodii

HOROSCOPUL anului 2020. Începutul unui an este întotdeauna o schimbare drastică. Pentru cei care se află deja într-o relație este posibil ca lucrurile să se schimbe radical, iar pe plan profesional multe zodii se vor confrunta cu noi provocări.

05 dec. 2019, 10:34
HOROSCOP 2020. An plin de surprize neplăcute pentru unele zodii

Berbec – HOROSCOPUL anului 2020

La începutul anului vei experimenta situații mai puțin obișnuite, dar le vei depăși. Pe plan sentimental vei avea mari surprize. Poate vor fi plăcute sau…nu. Depinde de tine. 

Taur

Te aștepți să fie un fanstastic pentru tine. La început așa va fi, dar pe parcurs lucrurile se vor schimba. Este posibil ca o problemă financiară să te streseze ceva timp, dar nu te îngrijora. Lucrurile se vor rezolva.

Gemeni

Pentru tine, anul 2020 va fi un an lipsit de evenimente importante. Te vei bucura, însă, de un echilibru financiar, dar în ceea ce privește relația sentimentală, să știi că vei avea ghinion.

Rac

Anul 2020 îți va aduce o mare bucurie. Relația de cuplu va ajunge la un alt nivel, mai avansat, ba mai mult, se poate pune în discuție și un al treilea membru. Baftă!

Leu

Vei reuși să menții relațiile cum erau și în trecut. La serviciu, lucrurile se vor schimba treptat, dar vei avea parte de noutăți interesante. Problemele financiare ce îți vor mai da câteva bătăi de cap, dar în rest totul va fi bine.

Fecioară

Este timpul să îți faci visul să devină realitate, cu orice preț. Acum este momentul tău, nu ține cont de păreriel celorlalți. Acționează cu încredere! Anul 2020 îți va aduce o creștere financiară.

Citeşte mai multe pe redactia.ro