HOROSCOP 2020: Ce trebuie să faci în funcţie de zodie ca să ai noroc şi spor în noul an

N-a mai rămas mult timp până vom păşi în anul 2020, motiv pentru care e important să-ţi setezi rezoluţiile încă de pe acum. Astăzi, însă, îţi propunem să descoperi ce trebuie să faci în funcţie de zodie pentru a evolua în noul an.

05 dec. 2019, 14:10
HOROSCOP 2020: Ce trebuie să faci în funcţie de zodie ca să ai noroc şi spor în noul an

HOROSCOP 2020 Berbec. „Concentrează-ţi toată energia şi creativitatea pe un obiectiv specific. Există multe oportunităţi pentru Berbeci, dar dacă vă concentraţi pe fiecare dintre ele, este posibil să nu ajungeţi cu nimic. Dedicaţi-vă unei singure sarcini şi veţi obţine exact ceea ce doriţi. Obiectivele pe care vi le propuneţi va vor aduce succes şi faima în 2020, potrivit ştirilekanald.ro.

Horoscop 2020. Ce trebuie să facă fiecare zodie în noul an – Taurul

„Provocaţi-vă să exploraţi necunoscutul „

Zona de confort este un loc foarte sigur şi confortabil, dar va fi timpul să ieşiţi. Anul acesta 2020 va fi o oportunitate de a explora necunoscutul şi trebuie să îmbrăţişaţi această nouă realitate deoarece vă va aduce mari realizări şi experienţe. Călătoriţi într-un loc unde nu aţi mai fost sau învăţaţi ceva nou.

Gemenii

„Finalizați cel puțin un proiect pe care l-ați început anul trecut ”

Ai darul de a începe și de a nu termina lucrurile, dar dacă vrei să faci ceva cu adevărat util anul viitor, trebuie să te angajezi să termini ceea ce ai început. In anul care a trecut ai initiat diverse proiecte, iar in 2020 trebuie neaparat sa termini macar unul.

Rac

„Pune-te pe primul loc în viața ta. ”

Racii sunt apreciati de altii si recunoscuti pentru natura lor generoasă și empatică. Cu toate acestea, acest nou an va fi o ocazie grozavă de a avea grijă de tine în primul rând. Ești important și trebuie să fii bun cu tine însuți pentru a putea avea grijă de ceilalți.

Leu

„Aflați cum să gestionați critici constructive. ”

Ceilalti nu îți vor spune întotdeauna ce vrei să auzi și, oricât de negativ ar părea la prima vedere, critica constructivă ne ajută să creștem și să privim lumea cu mai multă înțelepciune. Ascultă cu atenție criticile, deoarece acestea te vor face să te maturizezi și să crești.

Fecioară

„Învață să accepți complimentele pe care le primești. ”

Nu ești tipul de a accepta complimentele pe care le primești, găsești întotdeauna o modalitate de a evidenția un defect, deoarece ai probleme în a accepta afecțiunea. Dar acest nou an va fi o oportunitate de a schimba asta. Bucurați-vă de complimente pentru că le meritați.

Balanța

„Timpul tău este foarte valoros, nu-l pierde. ”

Anul acesta, veți învăța cum să folosiți cuvântul „nu” cu înțelepciune. Multă vreme, ai pierdut timpul cu oameni și situații care nu aduc valoare in viața ta, dar această etapă a trecut și vei înțelege acum că cea mai mare prioritate trebuie să fii tu însuți, te va duce la o viață plina de satisfactii.

Scorpionul

„Trebuie să iertați sau nu veți uita. ”

În acest nou an, veți fi invitați să vă eliberați de toată furia și frustrarea cultivată de mult timp. Iertarea poate să nu schimbe ceea ce s-a întâmplat, dar cu siguranță te va ajuta să trăiești o viață mai sănătoasă și mai fericită. Iartă, pentru că cel mai mare beneficiar vei fi cu siguranță tu.

Săgetătorul

„Învață să cantaresti cu intelepciune cuvintele înainte de a vorbi. ”

Onestitatea este una dintre cele mai importante calități pe care le poate cultiva o persoană, dar uneori, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să taci, pentru că impactul anumitor cuvinte poate fi foarte important și trebuie să cântărim bine dacă merită să o spunem sau nu.

Capricornul

„Găsiți un moment pentru a vă odihni mintea și corpul. ”

Ești mândru de etica muncii tale și ești recunoscut de toată lumea care lucrează cu tine, dar dacă vei continua să lucrezi fără să-ți faci timp pentru tine, vei fi epuizat mai devreme decât crezi. Faceți timp pentru a vă reîncărca bateriile, vă va face numai bine.

Vărsătorul

„Învață să vezi lumea cu alti ochi. ”

Vărsător, ai fost prins în bula ta privată de mult timp și va trebui să încerci alte modalități pentru a fi cu adevărat fericit. Vorbiți și discutați cu ceilalți și împărtășiți-vă experiențele, astfel încât implicarea să fie mai eficientă.

Pești

„Zilele grele s-au terminat. ”

Lucrezi din greu pentru a obține tot ce îți dorești, iar la începutul anului 2020, norocul va fi de partea ta. Concentrați-vă atenția asupra lucrurilor care contează cu adevărat și veți culege toate beneficiile investiției voastre zilnice.