HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii ale anului viitor

Un an nou înseamnă noi planuri, rezoluții și așteptări, iar pentru unele zodii, anul 2020 înseamnă un an plin de noroc atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Într-adevăr, norocul ți-l faci și singur, dar conform astrologiei, fiecare planetă are propriile caracteristici care pot influența cursul evenimentelor pe Pământ.

22 nov. 2019, 11:43

În termeni astrologici, norocul este legat de poziția planetelor și pentru că vorbim despre noroc, aducem inevitabil în discuție planeta Jupiter care începând cu 3 decembrie 2019 va intra în zodia Capricorn. Descoperă în continuare ce semnifică această schimbare a planetei Jupiter și care sunt zodiile care vor avea parte de cel mai mult noroc în 2020!

Jupiter va intra în zodia Capricorn începând cu 3 decembrie 2019

Jupiter este cunoscută drept planeta norocului, situată la polul opus planetei Saturn, asociată ghinionului. Cea mai mare planetă din Sistemul Solar, Jupiter înseamnă energie pozitivă, oportunități, expansiune și corectitudine. Uneori judecător, Jupiter ne ghidează spre drumul cel bun atunci când suntem puși în fața unei decizii dificile. Jupiter coordonează zodia Săgetător și se află în această zodie încă din decembrie 2018, dar în curând se va produce o schimbare majoră ce va avea un impact pozitiv asupra anumitor zodii în noul an. Începând cu data de 3 decembrie 2019 și până pe 18 decembrie 2020, a cincea planetă din Sistemul Solar va intra în zodia Capricorn. Dacă Jupiter în zodia Săgetător însemna libertate, Săgetătorul fiind un spirit liber atât în viața personală, cât și în cea profesională, Jupiter în Capricorn înseamnă muncă obținută prin efort și ambiție. Săgetătorul este semn de foc, în timp ce Capricornul este semn de pământ, iar nativii din această zodie sunt ancorați mai mult în realitatea zilnică. Alături de Jupiter va fi și planeta Saturn, însă aceasta nu va reuși să eclipseze norocul adus de Jupiter. Conform acestei noi poziționări a planetei Jupiter, unele zodii vor avea parte de mai mult noroc în anul 2020. Crezi că zodia ta se află în topul celor mai norocoase zodii în 2020?

TOP 5 zodii norocoase în 2020

Capricorn

Cunocuți pentru hărnicia și sacrificiile pe care obișnuiesc să le facă, capricornii vor fi recompensați anul acesta, poziționându-se pe primul loc în clasamentul celor mai norocoase zodii din 2020. Munca pe care au îndeplinit-o zilnic de-a lungul anilor va fi în sfârșit recompensată, așa că dacă te numeri printre norocoșii nativi în zodia Capricorn, vei avea parte cu siguranță de prosperitate în carieră, relații sau sănătate. Având în vedere că norocul va fi de partea ta, poți chiar să dai o șansă jocurilor de noroc. Joacă pacanele online gratis pe această pagină sau cu bani reali la cazinouri online licențiate! Planeta Jupiter va rămâne în zodia Capricorn timp de un an întreg, așa că te poți aștepta la un an plin de realizări pe toate planurile. Dacă ai de gând să faci o schimbare, anul 2020 va fi momentul potrivit, iar schimbarea pe care decizi să o faci te va duce cu siguranță spre calea cea bună!

Fecioară

Semn de pământ, Fecioara va avea parte de același noroc precum Capricornul. De regulă, nativii din această zodie tind să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, însă dacă intenționezi să iei o decizie importantă în anul 2020, nu este nevoie să te gândești prea mult înainte de a face acest pas. Oricum, știi că în majoritatea timpului ai dreptate. Fie că este vorba despre o nouă investiție pe plan profesional, fie că este vorba despre o schimbare pe plan personal, poți avea cerititudinea că va fi alegerea corectă!

Taur

Rămânând în cercul semnelor de pământ, zodia Taur reprezintă a treia zodie care va atrage norocul ca un magnet în 2020. Spre deosebire de celelalte zodii, Taurul este singura zodie influențată de planeta Uranus care semnifică evenimentele neașteptate, motiv pentru care cei născuți în zodia Taur urăsc acest tip de evenimente, provocându-le anxietate. Totuși, în 2020 ar trebui să lași deoparte această anxietate pentru că astrele îți zâmbesc. Norocul va fi alături de tine atât în dragoste, cât și în afaceri, așa că te poți aștepta ca anul acesta să întâlnești persoana potrivită și să îți îndeplinești visul de a deveni bogat.

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, anul 2020 va fi mai mult despre ei, așa că dacă nu ți-ai acordat suficient timp pentru activitățile care te pasionează în ultimul timp, în curând vei putea să te preocupi mai mult de propria persoană. Noul an aduce noroc atât în dragoste, cât și în carieră pentru cei născuți în această zodie. De fapt, în prima parte a anului, nu vei avea parte de evenimente speciale în plan amoros, dar în a doua parte a anului, mai exact în luna iunie, fie relația actuală va deveni mai puternică, fie vei avea parte de un nou început promițător alături de o nouă persoană. Dacă te afli într-o relație și vrei să duci relația respectivă la un alt nivel, este momentul perfect să o faci.

Scorpion

Norocul în carieră și în dragoste surâde și nativilor din zodia Scorpion. În anul 2020 se vor ivi multe oportunități de a avansa pe plan profesional, așa că le poți îmbrățișa cu încredere pentru că Jupiter este alături de tine și îți oferă norocul de care ai nevoie. În ceea ce privește relațiile amoroase, scorpionii vor avea noroc încă de la începutul anului, având șansa să se întoarcă la o fostă relație sau să întâlnească o nouă persoană alături de care să construiască o relație puternică. Deși persoanele născute în zodia Scorpion doresc de cele mai multe ori să dețină controlul, pe plan amoros încearcă să fii răbdător și să observi cu atenție evoluția relației. De asemenea, anul 2020 îți aduce și o serie de provocări cărora le vei face față cu brio. Dacă te-ai regăsit în topul celor mai norocoase zodii în 2020, cu siguranță aștepți cu nerăbdare să vezi cum va decurge noul an și ai toate motivele să fii nerăbdător. Norocul va însoți zodiile capricorn, fecioară, taur, pești și scorpion la tot pasul, indiferent dacă vorbim despre sănătate, dragoste sau carieră.