HOROSCOP 2020. Dragoste, carieră, bani, sănătate, ce au rezervat astrele anul viitor pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2020. Previziunile generale ale lui 2020 sunt favorabile tuturor zodiilor. Se pare că va fi un an plin de oportunități. Un an promițător în care și fericirea, și prosperitatea, și succesul vor fi prezente. Însă toate depind de un singur lucru: de alegerile pe care le faci. Aruncă o privire pe horoscopul anului 2020 și pregătește-te să primești tot ce îți promit astrele.

03 dec. 2019, 09:37
HOROSCOP 2020. Dragoste, carieră, bani, sănătate, ce au rezervat astrele anul viitor pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2020 BERBEC

Un an liniștit, fără turbulențe, în care majoritatea lucrurilor vor fi stabile. Pot apărea și schimbări semnificative, dar asta numai dacă le provoci tu, pe cont propriu.

Dragoste

Îți va fi bine dacă îți vei aminti să gândești înainte să vorbești. Acționând impulsiv, pierzi mult. Ești singură? Alege să rămâi cu cel cu care ai cele mai multe în comun. Este un an foarte bun pentru noi relații, dar primești exact ce pui în ele.

Carieră

Urci scara succesului, dar cu foarte multă muncă. Și nu neapărat la actualul job. Nu este exclus să îl schimbi. Roadele muncii tale le vei culege abia la toamnă.

Bani

Nu te scalzi în ei, dar nici nu-ți lipsesc. Dacă poți face și mici economii, e foarte bine. Investește-le apoi în ceva care să producă… alți bani.

Sănătate

Tratamentul contra oboselii este pentru tine mai mult timp petrecut în aer liber, cu prietenii. Alții decât telefonul și laptopul.

HOROSCOP 2020 TAUR

Concentrează-te să menții ritmul și măsura de anul trecut. Nu mai trebuie să îți consumi energii suplimentare, doar bucură-te în liniște de victoriile obținute.

Dragoste

În sfârșit, este și în relația ta armonie! Schimbările subtile pe care le-ai făcut au fost bune, așa că mergi pe aceeași linie. Persoanelor singure li se recomandă să afișeze bunădispoziție, căci vor cuceri cu ea.

Carieră

Tot anul vei fi ocupată, dar asta e de bine, mai ales dacă ai propria afacere. Dacă nu, e musai să cauți un job care să îți speculeze creativitatea. E cheia succesului tău!

Bani

Plătești datoriile anului trecut și nu rămâi lefteră, stai liniștită. Astrele te sfătuiesc să nu faci, totuși, altele noi.

Sănătate

Mănâncă echilibrat și practică o formă de mișscare pentru că ai mare nevoie de un fizic și psihic în cea mai bună formă. Ai niște bătălii de dus…

HOROSCOP 2020 GEMENI

În viața ta lucrurile se întâmplă repede, prea repede. Ai nevoie de timp ca să nu faci compromisuri pe care le vei regreta tot anul.

Dragoste

Viața ta amoroasă va fi foarte intensă anul acesta. Dar nu te mai mulțumeste faptul că actuala relație se bazează atât de mult pe sex. Spune-i direct ce îți mai dorești.

Carieră

Lucrează singură la proiectele pe care ți le propui, căci „combinațiile’ te trag în jos. Nu funcționezi bine în echipă și te poți alege cu stres suplimentar.

Bani

Nu îți face nicio grijă în privința lor anul acesta. Vei avea suficienți, ba chiar și ceva în plus. Încearcă doar să păstrezi în echilibru balanța venituri-cheltuieli.

Sănătate

Obiectivul tău de a slăbi câteva kilograme nu va fi atins dacă nu pui preț și pe odihnă. Fără să mănânci și să dormi nu se cheamă că ții cură de slabire ci de îmbolnăvire!

HOROSCOP 2020 RAC

Vei învăța multe lucruri despre tine observându-i pe ceilalți. Inspiră-te de la ei pentru a ajunge la cea mai bună variantă a ta.

Dragoste

Romantismul pe care il vei afișa îl va lua prin surprindere pe partener. Pare că știi ce vrei de la relația ta și ce ai căutat la ea.

Carieră

O să cam ai conflicte la locul de muncă, dar nu războaie. Mai degrabă te vei afla în competiție aproape permanent cu câte cineva.

Bani

Se știe că ești norocoasă la bani, nici anul acesta nu te dezminți. Îți vei putea rotunji și mai mult veniturile făcând o afacere din hobby-ul tău.

Sănătate

Nivelul tău de energie va varia: când sus, când jos. Pe tine doar inactivitatea te poate îmbolnăvi cu adevărat, dar asta nu se va întâmpla.

HOROSCOP 2020 LEU

Energie, ambiție și progres personal. Acestea te vor caracteriza în 2020. Străduiește-te să rămâi realistă, pentru că acolo este riscul cel mare.

Dragoste

Pot apărea mici probleme în relație, și dacă ești cu persoana potrivită, și dacă nu ești. Ai două soluții: ori repari, ori te retragi.

Carieră

Foarte concentrată, prea concentrată pe carieră. Eforturile de a ieși în evidență au și părți bune, și părți rele. Vei stârni invidii…

Bani

Anul acesta te pui pe economisit, pentru realizarea planurilor mărețe pe care le faci la începutul lui. Și o să-ți iasă, ia să vezi tu…

Sănătate

Cam impulsivă în 2020… Vrei lucruri noi, experiențe noi, dar toate astea costă. Alimentația dezechilibrată, lipsa somnului și oboseala sunt calea scurtă spre epuizare.

HOROSCOP 2020 FECIOARĂ

2020 seamănă foarte bine cu 2019 pentru tine. Cu mici, mici deosebiri. Și viața sociala, și cea profesională și personală, aproape că stagnează.

Dragoste

Ce funcționează, nu trebuie schimbat. Ce îți oferă confort, nu trebuie deranjat. Comunicarea cu partenerul nu e grozavă, dar dacă rezistați și așa, ce mai contează?

Carieră

Vezi lucrurile la fel de clar, te concentrezi la fel de bine și demonstrezi la fel de ușor cât poți. Aptitudinile tale sunt răsplătite și anul acesta.

Bani

Știi foarte bine să te organizezi în privința cheltuielilor, așa că anul acesta ai toate șansele să poți pune ceva și la pușculiță.

Sănătate

Poartă-ți de grijă în continuare, așa cum ai făcut-o și până acum. Doar așa vei preveni orice posibilă îmbolnăvire.

Citeşte mai multe pe avantaje.ro