HOROSCOP 2020. Patru zodii dau lovitura, vor avea un an sclipitor

Anul 2020 va fi unul sclipitor pentru 4 semne zodiacale. Vor avea parte de adevărate ascensiuni în toate domeniile vieții. Se spune despre ele că sunt cele mai inteligente și vor profita de perspicacitatea care le definește pentru a avea un an glorios.

11 dec. 2019, 07:00

HOROSCOP 2020. Zodia Fecioară, una dintre cele mai sclipitoare din cei 12 nativi, va avea parte de o serie de momente frumoase în anul 2020.

Vor da lovitura din punct de vedere profesional. Au mintea suficient de ageră încât se vor plia repede indiferent de domeniul sau de proiectul în care vor fii cooptate.

Apoi, nici cu Scorpionul nu ne poate fi rușine. Cei născuți în această zodie de apă vor avea parte de o a doua jumătate a anului 2020 fermecătoare. Prima parte a anului va fi dificilă, dar în cea de-a doua norocul va fi de partea lor.

Pe lista celor patru nativi cu minte sclipitoare se numără și Leii. Nativii de foc vor avea parte de un an foarte bun mai ales dacă vor să urmeze anumite studii. 

Pot cunoaște o ascensiune formidabilă din punct de vedere profesional. Trec cu brio peste toate examinările care vin în fața lor.

Berbecii sunt și ei pe lista zodiilor cu minte sclipitoare. În anul 2020 îi vor face pe toți oamenii invidioși cu succesele lor. 

Vor reuși să își schimbe locul de muncă și să pună mâna pe niște oferte greu de refuzat, unele foarte bine remunerate.

Pentru acești nativi, cea mai favorabilă perioadă va fi cea cuprinsă între august și octombrie în anul viitor.