HOROSCOP 2020. Trei zodii dau lovitura anul viitor, astrele se aliniază în beneficul lor. Poate eşti pe lista scurtă a favoritelor

HOROSCOP 2020. Cine nu-și face planul pentru anul care vine? Cine nu-și spune, în sinea lui, că la anu va fi mai bine? Sau, lasă că fac la anu! Sunt trei zodii pentru care tot ce și-au propus pentru anul care se apropie va prinde viață. Pentru ei, 2020 va fi anul norocului.

06 dec. 2019, 15:32
HOROSCOP 2020. Trei zodii dau lovitura anul viitor, astrele se aliniază în beneficul lor. Poate eşti pe lista scurtă a favoritelor

Pești

Cei care se tem că în 2020 nu își vor întâlni iubirea vieții, trebuie să-și alunge aceste gânduri negre, pentru că dorința lor se va împlini, în sfârșit. Nu va fi ușor, dar după mai multe dezamăgiri, va apărea și persoana mult așteptată. Pentru nativii care au deja întemeiată o familie, anul 2020 va fi unul al consolidării relației, inclusiv subb aspect financiar.

Taur

Pentru reprezentanții acestui semn zodiacal, 2020 va fi unul fermecător. Trebuie să se aștepte la aventuri extraordinare, pe care și le doreau de mult, dar pentru care nu au avut, până acum, nici bani, nici curaj, nici timp liber. Așteptarea va lua însă sfîrșit anul viitor. Vor avea parte de călătorii în locuri absolut minunate, dar și de emoții și trăiri nebănuite.

Capricorn

Deși v-ați cam pierdut speranța că norocul vă va zâmbi, într-o zi, în 2020 vă veți convinge că minuni există și în lumea reală, nu doar în filme sau povești pentru copii. Iar norocul va veni pe neașteptate, când dezămăgirea și resemnarea vor atinge apogeul. Astrologii vă asigură însă câ în 2020 veți începe o viață nouă, împlinită din toate punctele de vedere.