Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Adevăruri Ascunse, despre anul 2021, dar şi despre ce urmează să se întâmple anul viitor, în raport cu anul 2020.

21 nov. 2020, 20:11
Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”
Horoscop 2021 Mihai Voropchievici

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici . „Mai avem o lună şi jumătate de restricţii. Atât. O lună şi jumătate. Anul acesta a fost an de restricţii: 2020. Am spus-o de la început, dar nu vrem să înţelegem. Oricât de multă revoltă ar fi în noi, câtă gălăgie facem e degeaba. Noi vorbim, noi auzim. Suntem ca sindicatul. Sindicatul e ca mama mare: ea zice, ea aude.

O lună şi jumătate şi gata. Eu privesc optimist treaba aceasta pentru că ştiu ce urmează să vină în anul următor. Eu zic că e diferit. E total diferit.

În primul rând, energiile globale sunt altele. Nu e niciodată un an la fel. Nici măcar peste nouă ani, când va fi iar un an cu încărcătură cum a fost anul acesta, nu va fi la fel. Totul este pe spirală, de la alt nivel, la cu totul alt nivel.

Horoscop Mihai Voropchievici. Final de an imprevizibil pentru multe zodii. Cine păşeşte cu dreptul în 2021

Degeaba ne zbatem, mult zgomot fără nimic. Trecem de acest an, iar de la 1 ianuarie, chiar din prima zi, venim cu alte caracteristici.

Numai cu Doamne ajută şi cu încredere. Că matematica nu se schimbă de la an la an. Nu are cum. Şi nici astrele nu pleacă altfel”, a explicat Mihai Voropchievici.

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici. Ce predicție a făcut despre anul 2021

Mihai Voropchievici a spus că nici anul viitor nu va fi unul ușor, dar măcar acesta va fi plin și de surprize plăcute.

Concret, anul 2021, după cum crede Mihai Voropchievici, va fi unul cu schimbări majore. Oamenii tind către bine și încep să aibă grijă să se mențină într-o stare bună.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și că cea mai rea lună a anului 2021 va fi februarie. Abia de prin martie, lumea va începe ”să respire”, să se mai relaxeze.

”Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă.

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.
Totodată, Mihai Voropchievici a spus că ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, în timp ce pentru altele va aduce multă iubire.

De asemenea, numerologul Mihai Voropchievici a spus că numai o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru toată munca pe care a făcut-o până acum.

Horoscop 2021. Cine va avea parte de iubire

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și care sunt zodiile care vor avea parte de iubire, în anul 2021. Persoanele născute în zilele 4, 9, 14, 19, 24 și 29, sunt printre cele mai norocoase la acest capitol.

Acești nativi vor deveni mai puternici și vor alege ce este mai bun pentru propria persoană. Pentru unii dintre ei, este posibil să își găsească parteneri în străinătate.

Mihai Voropchievici a anunțat și ce se va petrece, în anul 2021, pentru persoanele născute în celelalte zile ale lunii. Unii dintre nativi nu vor avea cel mai bun și liniștit an. Pentru ei, s-ar putea ca 2021 să vină cu multă agitație și dificultăți în plan personal.


loading...