Horoscop 2022. Cea mai norocoasa zi din an pentru tine. Vezi cand da lovitura zodia ta!

Citirea aspectelor fiecarei planete este cruciala pentru a intelege ce zile vor aduce noroc si succes in cariera ta in 2022.

01 ian. 2022, 12:25
Horoscop 2022. Cea mai norocoasa zi din an pentru tine. Vezi cand da lovitura zodia ta!

Horoscop 2022. Am reusit oficial inca un an de videoconferinte si intalniri virtuale si, daca ai facut schimbari drastice in viata profesionala din perspectiva incertitudinii din acest an, nu esti singur. Dar odata cu un an nou vin vibratii noi, iar a sti care sunt zilele cele mai norocoase pentru cariera ta in 2022, pe baza semnului zodiacal, te poate ajuta sa prosperi in eforturile tale profesionale din anul viitor.

Cand te bazezi pe stele pentru indrumare in bani si cariera, este de ajutor sa te uiti indeaproape la Venus, Saturn si Jupiter. Venus este planeta care guverneaza romantismul, frumusetea si finantele, asa ca urmarirea acestei planete iti va spune mult despre gestionarea banilor. Disciplina si munca grea rezoneaza ambele cu Saturn, care stapaneste peste Capricorn, dependentul de munca al zodiacului. Saturn este esential pentru intelegerea ambitiilor si a motivatiei tale in cariera. In ceea ce priveste norocul, Jupiter este planeta care guverneaza abundenta si averea, asa ca joaca aproape un rol direct in prosperitatea ta viitoare.

Horoscop lunar IANUARIE 2022. Se trasează liniile anuale pentru fiecare zodie

Citirea aspectelor fiecarei planete este cruciala pentru a intelege ce zile vor aduce noroc si succes in cariera ta in 2022. De exemplu, aspectele trigon indica o interactiune pozitiva si de bun augur intre trei planete, in timp ce aspectele sextile denota armonie intre planetele in cauza.

Urmarirea miscarii acestor corpuri ceresti si a relatiei pe care le au unul cu celalalt va picta un tablou astrologic pentru anul care vine.

Horoscop 2022 –  zodia Berbec: 9 octombrie 2022
Pregateste-te sa te bucuri, Berbec, pentru ca vei culege toate recompensele eforturilor grele pe care le-ai depus in acest an. Cu Jupiter in zodia ta din 10 mai pana pe 28 octombrie, marchezi o cale intr-un ritm accelerat! Eforturile tale ar putea aduce o victorie epica atunci cand luna plina de pe 9 octombrie in Berbec revine acasa.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar

Cea mai norocoasa zi din 2022 pentru cariera – zodia Taur: 8 noiembrie 2022
Cine spune ca nu poti inflori in timpul energiei haotice a unei eclipse? Nu uita sa fii cu ochii pe premiu, Taur! Cu Nodul Nord condus de destin care se indreapta spre Taur pe 18 ianuarie, taurii sunt binecuvantati cu 18 luni fermecate! In 2022, luna plina din 8 noiembrie – de asemenea, o eclipsa de luna puternica – iti pune talentele in lumina reflectoarelor!

Horoscop 2022– zodia Gemeni: 28 septembrie 2022
Ai energia curajoasa si tenace a lui Marte de parte ta, Gemeni, si este pe cale sa se „incinga” in domeniile carierei, atata timp cat iei munca grea si disciplina in serios. Ambitiosul Mars se afla intr-un tur prelungit prin Gemeni din 20 august 2022 pana pe 25 martie 2023. Desi nu vei avea lipsa de energie in timpul acestui tranzit, iti vei conecta puterile la o retea foarte productiva pe 28 septembrie, cand Marte este in trigon cu Saturn magistral.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.