Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii de anul viitor. Lista nu e scurtă deloc!

Anul 2022 va fi unul norocos în multe aspecte ale vieții, potrivit astrelor. De asemenea, anul 2022 vine cu o misiune extrem de importantă, aceea că va vindeca rănile din anul 2021.

28 oct. 2021, 23:37
Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii de anul viitor. Lista nu e scurtă deloc!

Horoscop 2022. Deși toate semnele din zodiac vor avea rezultate bune în anul 2022, nativii din zodia Taur, Leu și Scorpion sunt cele mai favorizate de astre, nativii din zodia Pești, Gemeni și Balanță își vor găsi sufletul pereche în anul 2022, în timp ce nativii din zodia Rac, Săgetător și Vărsător vor avea noroc în ceea ce privește banii. Pentru celelalte semne zodiacale, anul 2022 pregătește surprize și daruri speciale, care se lasă încă a fi nedescoperite.

Horoscop 2022. Cele mai fericite zodii de anul viitor, totul le merge din plin
Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Anul 2022 va fi cel mai norocos an pentru cei născuți în zodia Taur. Afacerile lor vor înflori și vor avea câștiguri financiare serioase. Cele mai bune luni pentru Taur vor fi iunie, august și noiembrie. Ceea ce visează de mult se va împlini pentru Tauri anul acesta. Aceștia vor avea încredere în ei înșiși și vor câștiga o putere impresionantă în acest an.

Horoscop 2022. Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Leul va fi unul dintre semnele norocoase ale anului 2022, pur și simplu pentru că, datorită atitudinii sale de câștigător, va putea atrage doar lucruri bune. Chiar și așa, pentru că nimeni nu este perfect, ori de câte ori eșuează, nativul Leu nu renunță și perseverează în ceea ce și-a propus. În anul 2022, va avea o sănătate bună, va avea o serie de oportunități de carieră și viața sa amoroasă va merge foarte bine.

Horoscop 2022. Nuntă, casa visurilor, nou loc de muncă şi mai mulţi bani. Ce zodii dau lovitura
Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Planetele Saturn și Uranus vor face din anul 2022 un an profitabil pentru Scorpion. Noul an le va aduce celor născuți sub semnul Scorpion rațiune, pace, solemnitate și avansare, consistență crescândă. Scorpionii vor fi foarte creativi și vor avea idei strategice. Din septembrie până la sfârșitul anului este o perioadă bună de investiții.

Horoscop 2022. Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Nimic nu este sigur, dar este posibil să întâlnești pe cineva special. Cei născuți în zodia Pești au un farmec de care nu sunt conștienți și atrag neintenționat mulți admiratori. Însă doar câțiva își pot atinge inima cu adevărat în anul 2022. Cel mai probabil, orice relație începută acum te va face să simți că evoluezi și vei simți dragoste din plin!

Horoscop indian 2022. Berbecii sunt pe culmile iubirii. Zodia care se schimbă în rău în acest an
Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Este posibil ca anul acesta să începeți o poveste de dragoste cu o persoană pe care nu ați privit-o niciodată așa. Chiar dacă aveți suișuri și coborâșuri, este important să comunicați cu partenerul vostru și să vă rezolvați problemele. Vă așteaptă un an plin de emoției și romantism.

Horoscop 2022. Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Chiar dacă anul 2022 nu începe să vă promită lucruri mari în ceea ce privește dragostea, spre sfârșitul acestuia vă veți liniști în brațele unei persoane care vă oferă exact ceea ce aveți nevoie. Un flirt inocent poate fi începutul unei relații de durată, dacă nu începeți cu așteptări, speranțe mari sau sacrificii. Cheia succesului este să te lași purtat de val și să fii relaxat!

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Pentru nativii din zodia Rac, anul 2022 va fi plin de noi provocări. Racii vor avea mai multe ore de muncă în prima parte a anului 2022, cu toate acestea, vor găsi o soluție pentru a echilibra viața personală și profesională. Pe parcursul anului vor fi observați la locul de muncă și vor crea noi relații de afaceri. Anul 2022 promite pentru cei născuți în acest semn o modalitate de a realiza o afacere mult dorită.

Horoscop 2022. Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Noul an aduce multe oportunități pentru Săgetători. Săgetătorii vor avea noroc financiar și vor urma niște cursuri pentru o nouă specializare care va fi prima ușă deschisă pentru o afacere mare. Cu toate acestea, acest nativ trebuie să se asigure că stresul nu îl copleșește. Provocarea pentru Săgetători în acest an va fi stresul și modul în care își vor gestiona activitățile, astfel încât sănătatea lor să nu fie afectată.

Horoscop 2022. Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii vor avea multe surprize în anul 2022. Din punct de vedere financiar, Vărsătorul trebuie să învețe să se adapteze rapid și să găsească soluții pentru a nu rata oportunitățile care apar. Anul viitor va fi destul de solicitant, dar se vor bucura de succes la sfârșitul anului. Nativii acestei zodii vor avea multă energie, dinamism și creativitate. Planul profesional va fi unul prosper, prin munca pe care o vor depune. De asemenea, vor descoperi personal și vor învăța să renunțe la stres.