Horoscop 2022. Energie astrală mai puţin tensionată. Schimbări majore mai ales în ceea ce privește sistemul de valori al nativilor

Contextul astral al anului 2022 este unul destul de încărcat. Vor fi schimbări majore în viețile nativilor. În primăvară, mulți nativi se vor bucura de vești bune la locul de muncă, dar și vara vine cu o serie de vești importante mai cu seamă în sectorul dragostei.

06 dec. 2021, 07:42
Horoscop 2022. Energie astrală mai puţin tensionată. Schimbări majore mai ales în ceea ce privește sistemul de valori al nativilor

Horoscop 2022 BERBEC

În a doua jumătate a lunii ianuarie, Marte intră în Săgetător, aspect care favorizează câştigurile. Tranzitul lui Jupiter prin Pești, pe 13 aprilie, îi va ajuta pe nativi să-şi desăvârşească studiile sau să înceapă să studieze ceva nou. Prezenţa planetei Saturn în casa a zecea a Berbecului, în cea mai mare parte a acestui an, îi va condiţiona pe nativi să muncească mai mult pentru a cunoaşte succesul, potrivit b1tv

Conjuncția dintre Saturn și Mercur de la începutul anului 2022 până în martie poate provoca unele probleme de sănătate, din fericire nimic major. Poate fi vorba despre probleme legate de digestie ca urmare a tranzitului planetei Marte prin Pești de la mijlocul lunii mai până în august. Nativii ar fi bine să-şi supravegheze un pic alimentaţia.

Horoscop 2022 TAUR

Tranzitul lui Marte în Săgetător, începând cu 16 ianuarie, va favoriza apariţia de rezultate favorabile în carieră, iar viața profesională va înflori. Saturn aflat în casa a zecea a Taurului va aduce multiple de venit. Mişcările planetare din luna aprilie favorizeză câştigurile. Cu toate acestea, nivelul veniturilor va cunoaşte suișuri și coborâșuri în perioada august-octombrie.

Odată cu tranzitul lui Jupiter Guru în casa a unsprezecea din Pești începând din aprilie, cheltuielile vor creşte. Nativii vor simţi nevoia să investească în lucruri care să le satisfacă nevoile şi dorinţele ignorate până acum. De asemenea, relaţiile cu superiorii se pot îmbunătăţi semnificativ.

Citeste si Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete

Horoscop 2022 GEMENI

În martie, intrarea lui Saturn în casa a opta poate aduce unele probleme financiare. Va fi un moment de cotitură pentru aceşti nativi. Din a doua parte a lunii februarie până în aprilie, pot apărea unele probleme de sănătate, cum ar fi aciditatea, durerile articulare, tusea etc.

Nativii din Gemeni care sunt în căutarea unui loc de muncă vor obține oportunitatea dorită ca urmare a tranzitului planetei Marte prin casele a zecea, a unsprezecea și a douăsprezecea din Gemeni între lunile mai și august.

Horoscop 2022 RAC

Prezența lui Saturn în casa a șaptea a Racilor, la începutul lui 2022, poate genera unele probleme. Dar odată cu tranzitul lui Marte în Săgetător, pe 16 ianuarie, va veni şi rezolvarea unora dintre ele.

Saturn care tranzitează Vărsătorul de la sfârșitul lui aprilie până la mijlocul lunii iulie va avea un impact pozitiv major asupra sectorului financiar. Situațiile se vor îmbunătăți după tranzitul planetei Jupiter in casa a noua din Rac la mijlocul lunii aprilie.

Horoscop 2022 LEU

Marte, prezent în casa a șasea a zodiei Leu începând cu 26 februarie, le va aduce succese majore în viața profesională. Cu toate acestea, nativii trebuie să rămână vigilenţi în lunile februarie și aprilie, deoarece conjuncțiile și mișcările planetare se pot dovedi a fi nefavorabile.

Luna aprilie va fi plină de întâmplări neașteptate pentru nativii Leu. Tranzitul planetar al lui Rahu în Berbec pe 12 aprilie, adică casa a noua a acestei zodii, poate da naștere unor probleme de sănătate mai complexe.

Horoscop 2022 FECIOARĂ

Prezenţa lui Marte în Săgetător, la începutul anului, aduce prosperitate financiară. Lunile aprilie, iunie și septembrie par a fi nefavorabile și îngrijorătoare din punct de vedere al sănătății. Tranzitul lui Marte în Capricorn și a cincea casă din zodia Fecioară va duce la rezultate academice foarte bune, începând din 26 februarie.

De la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iulie, cu Saturn tranzitând cea de-a șasea casă din Vărsător, nativii pot intra în conflicte cu familia. Depinde doar de ei să nu pună paie pe foc, astfel încât aceste conflicte să escaladeze până la ruperea relaţiei.

Horoscop 2022 BALANŢĂ

Începutul anului 2022 va avea rezultate favorabile din punct de vedere fizic, mental și din punct de vedere profesional, dar lucrurile pot lua o întorsătură atunci când vorbim despre afaceri și familie.

Tranzitul lui Marte în Săgetător la mijlocul lunii ianuarie are o influenţă pozitivă asupra sectorului financiar. Se anunţă mai multe posibilităţi de suplimentare a veniturilor.

În perioada mai-noiembrie, nativii vor primi veşti din străinătate sau li se va oferi ocazia să lucreze sau să studieze în străinătate.

Horoscop 2022 SCORPION

Anul 2022 începe cu câteva cheltuieli inutile, care le pot dezechilibra serios bugetul acestor nativi. Iar această situaţie pare să dureze până în aprilie. La sfârșitul lunii aprilie, tranzitul planetei Saturn în Vărsător va veni cu mici schimbări în carieră, în sectorul banilor şi în cel al familiei.

Tranzitul lui Jupiter în Pești, la mijlocul lunii aprilie, în casa a cincea a Scorpionului vine cu o îmbunătățire majoră a situaţiei financiare. Mai cu seamă între mai și septembrie, în conturile nativilor pot intra sume imrpesionante.

În perioada august-octombrie, problemele de sănătate ale cuiva drag i-ar putea determina pe nativi să petreacă mai mult timp îngrijindu-i pe aceştia.

Citeste si HOROSCOP FERICIRE 2022. Zodiile care vor avea parte de cel mai frumos an. Totul le merge ca pe roate!

Horoscop 2022 SĂGETĂTOR

În ianuarie, planeta Marte începe tranzitul prin Săgetător, iar acest lucru este favorabil sectorului financiar. Pot fi creşteri semnificative de venituri. Din februarie şi până în iunie, nativii vor culege roadele, vor primi o răsplată semnificativă pentru munca depusă în ultimele luni.

Tranzitul Soarelui prin Capricorn, în ianuarie, în conjuncție cu Saturn în același semn poate genera conflicte între nativi şi partenerii de viaţă. Agresivitatea ar putea duce la rupturi iremediabile. Viitorul relaţiei depinde în mare măsură de ei.

Horoscop 2022 CAPRICORN

Plasarea lui Saturn în semnul propriu la începutul acestui an este favorabilă sectorului financiar şi carierei. Cu toate acestea, tranzitul lui în luna aprilie poate aduce provocări în mai multe sectoare de viaţă.

Mare atenţie la sănătate! Problemele digestive le-ar putea da ceva bătăi de cap acestor nativi, mai ales între lunile septembrie și noiembrie. Ar fi recomandat să se adreseze medicilor. Tranzitul lui Jupiter în casa a treia a Capricornilor este favorabil sectorului amoros în luna aprilie.

Horoscop 2022 VĂRSĂTOR

Din punct de vedere financiar, anul 2022 se dovedește a fi unul excepţional. Tranzitul lui Marte în luna ianuarie le va spori veniturile acestor nativi. Conjuncția a patru planete majore, Saturn, Marte, Mercur și Venus, la începutul lunii martie, le va aduce bunăstare şi succese majore Vărsătorilor.

Din punct de vedere al sănătăţii, mai cu seamă al sănătăţii mentale, stresul le-ar putea da serioase bătăi de cap de la începutul anului până în luna mai.

Horoscop 2022 PEŞTI

Situaţia financiară a cestor nativi va fi una optimă pe tot parcursul anului. Tranzitul lui Saturn prin casa a unsprezecea către a douăsprezecea în luna aprilie favorizează apariţia unor noi surse de venit. Tranzitul lui Jupiter în Pești în luna aprilie va îmbunătăţi relaţiile cu colegii de serviciu. O promovare este mai mult decât posibilă.

Sectorul relaţiilor amoroase este înfloritor pe tot parcursul anului. Până în marte, cuplurile căsătorite au şansa să-şi dea un restart.