HOROSCOP 2022. Mantra magică pentru fiecare zodie. Cum atragi dragostea în viaţa ta

Horoscopul iubirii pentru anul 2022 pentru fiecare semn zodiacal și lecția prețioasă oferită de astre pentru a atrage dragostea adevărată în viața ta!

13 ian. 2022, 23:52
HOROSCOP 2022. Mantra magică pentru fiecare zodie. Cum atragi dragostea în viaţa ta

HOROSCOP 2022.

 Anul 2021 va fi amintit doar în istorie. Cu un început frumos de  2022, toți suntem plini de speranțe pentru zile mai bune. Cariera, viața amoroasă și sănătatea sunt cele trei părți majore ale vieții care ne țin intrigați de „ce urmează?”

Însă, dintre toate acestea, dragostea este cea care ne face inima să bată și scoate din noi tot ce este mai bun. Amintiți-vă mereu că, viața este un roller coaster de zile bune și rele, așa că nu vă așteptați la lumină, fără a admira și puțin întuneric! Pregătește-te pentru o lecție mare la „departamentul” de romantism! Horoscopul tău dragoste pentru 2022 este aici pentru a-ți spune că anul acesta aduce o aromă unică atunci când vine vorba de toate lucrurile romantice, deoarece anul este cuprins între două retrograde intense. Dar nu vă faceți griji, vor fi încă multe de așteptat!

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
„În valurile schimbării, îmi găsesc noua direcție și redescopăr dragostea adevărată” – S-au schimbat multe în ultimii doi ani. Lucruri care se schimbau deja, dar într-un ritm mai lent, cum ar fi acceptarea de a lucra în alte moduri sau de a încerca noi relații. Dacă îți apar în cale schimbări neașteptate, mai ales în ceea ce privește dragostea sau o nouă iubire, ai încredere că o nouă direcție va apărea din aceste schimbări, aceasta va fi potrivită pentru tine și potrivită pentru acest moment al vieții tale.

HOROSCOP 2022 Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
„Dacă nu acum, atunci când? Aleg ca de acum să experimentez iubirea adevărată” – Această mantră este pe aceeași linie cu acea binecunoscută expresie latină, „Carpe Diem” – profită de fiecare zi. Întreabă-te de ce amâni sau renunți ușor la lucrurile care îți aduc fericirea sau ce te împiedică să faci ceea ce vrei să faci în viață?

Ia acest mesaj la inimă, și ia decizii pentru a-ți schimba viața sentimentală, fie crezând în cea prezentă sau renunță la ea, fă loc noii iubiri. Dacă amâni, ce crezi că se întâmplă? Și dacă nu o faci acum, atunci când o vei face? Trăiește în 2022 folosind aceasta mantra ca un implus delicat pentru a face lucrurile pe care vrei sa le faci, dar acum.

Horoscop special 2022: care sunt cele mai bogate zodii în 2022, dau lovitura la Loto, primesc moşteniri, afacerea înfloreşte
 Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
„Am încredere în viață și în Univers pentru a mă ajuta să găsesc ceea ce am nevoie și să simt dragostea adevărată” – Nu știi întotdeauna de ce ai nevoie sau ce îți dorești în viață, dar poți petrece mult timp îngrijorându-te. Aceasta este o mantră a încrederii, care îți pune credința în viața însăși, Universul, Dumnezeu, o putere superioară, pentru a te ajuta să găsești dragostea adevărată. Nu o va face direct pentru tine, dar te va sprijini în căutarea ei. Deci, să trăiești 2022 cu încredere și credință că lucrurile se vor rezolva pentru tine și că vei găsi ceea ce ai nevoie în viață pentru a fi în armonie.

HOROSCOP 2022 Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
„Mă deschid în fața misterelor vieții și accept orice va veni nou și inedit când vine vorba de relații și iubire” – Această mantră este una specială pentru tine. Este mantra pentru noua ta chakră a coroanei și îți este dedicată pentru a te încuraja să fii mai deschis la minte și mai liber. Sunt atât de multe lucruri în viață pe care nu le înțelegi pe deplin și de multe ori nu încerci lucruri noi pentru că nu le înțelegi sau pui la îndoială valoarea lor. În anul 2022 este timpul să adaugi ceva magie înapoi în viața ta și să îmbrățișezi necunoscutul în ceea ce privește iubirea.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
„Vorbesc cu bunătate, ascult cu compasiune, îmi deschid cu adevărat inima în fața iubirii și fericirii pe care o merit” – Dacă nimic altceva nu a făcut-o, cu siguranță 2021 te-a învățat să arăți mai multă compasiune față de oamenii din jurul tău. Este corect să spunem că niciodată nu știm cu adevărat ce se întâmplă în viața altor oameni și niciodată acest lucru nu a fost adus la viață mai mult decât în ​​ultimul an pentru tine. Ai experimentat suferința, poate că ai lucrat mult și ai suferit de probleme de sănătate fizică sau psihică, poate că ai fost singur, furios, speriat sau îngrijorat. Multe dintre acestea încă sunt ascunse în tine. Eliberează-te de ele și fă loc iubirii, armoniei și compasiunii în viața ta în noul an.

HOROSCOP 2022. Zodiile care se vor lăfăi în bani, întorc profitul cu lopata
HOROSCOP 2022 Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
„Viața este mai bună cu dragoste în ea” – Dragostea și prietenia sunt două dintre cele mai importante lucruri din viață, care pot face o diferență substanțială și pozitivă în viața ta. Cine îți face viața atât de mai bună, doar fiind acolo? Acest nou an ne reamintește să prețuim oamenii din viețile noastre și mai mult decât am făcut-o vreodată. Să treci prin anul 2022 cu un real sentiment de recunoștință pentru oamenii din viața ta, iubește sincer și deschis!

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
„Mă simt în siguranță, fericit și iubit” – Această mantră poate că se potrivește mai bine pentru copii, dar este la fel de potrivită și pentru tine ca adult! Uneori, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ești în regulă, că ești în siguranță, că ești fericit și că ești iubit, valorat și apreciat. Dacă ești suficient de norocos în viață să ai o familie iubitoare sau un partener iubitor și să trăiești într-un cămin sigură și călduros, ești mai norocos decât mulți alți oameni în viață. Să îți reamintești mereu ce ai, căci ai tot ce ne trebuie pentru a fi fericit, scrie ce-spun-astrele.ro.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
„Sunt împământat, centrat, conectat cu mine și cu sentimentul de iubire” – Imaginează-ți sentimentul care apare când ești cu picioarele ferm pe pământ și sentimentul de a te simți înrădăcinat pe pământ. Încearcă să porți acest sentiment cu tine, pe măsură ce îți desfășori ziua, pentru a păstra o perspectivă calmă și constantă asupra vieții. Te va ajuta să nu reacționezi exagerat la lucruri în orice moment sau să te simți stresat și grăbit. O mantră grozavă la care să revii pe tot parcursul anului, pentru a te menține liniștit, mai ales dacă apar probleme în viața de cuplu.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
„Aleg ca norocul și râsul să îmi lumineze zilele, iar dragostea și speranța să fie mereu cu mine” – Aceasta este o mantră fericită, optimistă și plină de căldură pe care să o dorești unui prieten sau unei persoane dragi. Indiferent cât de grei au fost ultimii doi ani, cu dragoste și speranță, întotdeauna există ceva de așteptat. Să ne dorim vremuri mai ușoare, mai fericite, cu râs, noroc și momente distractive alături de oamenii pe care îi iubim. Să încercăm să lăsăm o parte din frica, îngrijorarea și seriozitatea ultimilor doi ani în urmă și să trăim în 2022 cu ușurință.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
„Mă pregătesc pentru un an plin de speranță, dragoste și armonie” – Poate că anii 2020 și 2021 nu au decurs așa cum a plănuit nimeni, așa că există șanse mari ca nici 2022 să nu fie, asta depinde doar de tine! Poate că te vei confrunta cu vremuri grele și incertitudine, așa cum facem cu toții de altfel în fiecare an. Dar, dacă ai intrat în noul an cu un spirit de deschidere la minte, o inimă deschisă și un sentiment de credință și încredere în viitor, atunci vei fi bine plasat pentru a face față oricăror situații s-ar întâmpla, cu inima plină de speranță, dragoste și armonie!

HOROSCOP 2022 Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
„Aleg să mă bucur de dragoste, loialitate și prietenie” – Relațiile tale sunt piatra de temelie a valorilor tale de viață, iar această mantră îți va aminti că ai un cerc de susținere și că dragostea, loialitatea și prietenia te vor ghida oriunde vei merge. Învață să fii recunoscător pentru tot ce ai în viața ta, iar pentru ceea ce îți dorești, nu uita că Universul le dăruiește celor care știu să aibă speranță și știu să aștepte cu răbdare tot ce le este mai bun pregătit.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
„Sunt curajos, loial, sincer și merg înainte cu încrederea că voi primi tot ce este mai bun și cea mai frumoasă experiență de dragoste” – Deși visător, ești în mod natural meticulos și îți place să ai viața planificată.

Poartă această mantră pentru a-ți aminti că ești curajos și că poți să-ți asumi riscuri, mai ales atunci când vine vorba despre emoțiile și sentimentele pe care dragostea le aduce cu ea. Îmbrățișează-ți caracterul strălucitor fiind tu însuți, încrezător în persoana pentru care ai muncit să fii și persoana în care ești destinat să devii.