Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Zodia care va avea parte de trădări grave în 2022. Karma îşi cere tributul

Astrologul Mariana Cojocaru face previziuni complete despre nativii din horoscop. Din păcate, veştile nu sunt tocmai plăcute.

07 ian. 2022, 12:58
Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Zodia care va avea parte de trădări grave în 2022. Karma îşi cere tributul

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Anul 2022 este un an condus de karma, spune astrologul Mariana Cojocaru. Tocmai din acest motiv, unele semne zodiacale intră în noul an cu povara pe care o au de ceva timp, pe când altele culeg roadele lucrurilor bune făcute.

Pentru nativii zodiei Săgetător, în 2021, ciclul karmic s-a încheiat, însă asta nu înseamnă că problemele lor au dispărut de tot. Mariana Cojocaru spune că problemele care nu au fost rezolvate până la începutul acestui an ar urma să se agraveze în următoarele luni.

Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022
”Săgetătorul încheie ciclul karmic în 2021, la graniţă cu 2022, eclipsa din 4 decembrie, au venit exact pe Săgetător. Dar în 2022, pentru că rămâne Lilith în Gemeni, probleme care nu s-au rezolvat se pot agrava”, a spus Mariana Cojocaru la Antena 3.

Recomandarea astrologului vizează persoanele din jur. Mariana Cojocaru le recomandă Săgetătorilor să fie atenți la cei din jurul lor, în special la membrii familiei, căci problemele se pot abate chiar și asupra acestora.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Zodia trădată și înșelată în 2022

În 2022, nativii acestei zodii s-ar putea confrunta cu trădări, înșelări, însă cu toate astea, lucrurile pot fi depășite făcând o alegere corectă. ”Pot apărea trădări, înşelări, preşuri trase de sub picioare. Lilith rămâne într-o zonă de atenţionare. Cariera, pentru că ei sunt foarte abili, pentru cei care au idealuri imediate, poate fi trasă înapoi”, adaugă astrologul.

În timp ce Săgetătorii vor fi urmăriți de greșelile din trecut, Capricornii nu sunt nici ei prea departe. Ar putea avea la rândul lor parte de trădări în noul an. De asemenea, astrologul le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să fie atenți la relațiile pe care le-au avut.

Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Venus este în exaltare în Capricorn, dar retrograd nu prea poate să se manifeste cum şi-ar dori. Venus este şi planeta artiştilor. Se spune, în astrologia veche, că nu este foarte bine să se nască copiii pe Venus retrograd pentru că acolo sunt anumite aspecte. Este un an care, dacă şi-au rezolvat chestiuni care ţineau de relaţii, în 2022 se pot reface, chiar în singurătate. Din primăvară pot să apară trădări”, spune Mariana Cojocaru.