Horoscop 2023. Astrologul Alexandra Coman: „Ne vom confrunta cu niște adevăruri, se vor revela niște lucruri”

Horoscop 2023. Astrologul Alexandra Coman a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, unde a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale.

06 mart. 2023, 23:16
Horoscop 2023. Astrologul Alexandra Coman: „Ne vom confrunta cu niște adevăruri, se vor revela niște lucruri”
Astrologul Alexandra Coman a împărtășit previziunile pentru acest an

Horoscop 2023. Astrologul Alexandra Coman a împărtășit previziunile pentru acest an. „Sunt 11 ani maeștri, iar când încep acești ani, nimic nu va mai fi la fel. De la an, la an vedem că se schimbă lucrurile, dar de la mai mare, la mai mare, mai accelerat. 2023 va fi un an în care va conta foarte mult comunicarea. În momentul în care am ridicat astrograma, suntem pe Gemeni, ceea ce înseamnă că vom comunica foarte mult.

Ce-mi place foarte mult este că a apărut marea trină în această hartă, ceea ce înseamnă că e un mare potențial pentru toate zodiile. Contează foarte mult care e prima planetă care deschide astrograma, ea îți dă vibe-ul oricărui lucru pe care îl faci. Dacă vom alege, ca și semne zodiacale, să ne centrăm pe noi, pe valorile noastre, pe familie și rădăcini, nu e neapărat să fie familia de sânge, ci și prietenii apropiați, vom trage niște resurse foarte frumoase. Din ideea de comunitate, e foarte important în 2023 să ne întoarcem în trib.

Apoi, continuarea anului va fi extrem de karmic, ne va aduce niște experiențe din trecut în prezent și va fi legea aceea, că dacă n-ai învățat din lecțiile anterioare, o să iei învățăturile din nou, dar de data asta te confrunți cu toate fricile, iar toate semnele zodiacale vor avea experiența de a trăi la maxim anumite lucruri de care ne-am temut foarte, dar ce vreau să spun este că vom supraviețui.

Nu fugiți de aceste experiențe, vom învăța să renaștem. Ne vom confrunta cu niște adevăruri, se vor revela niște lucruri, nu vor mai putea fi ascunse. Vom vedea cum foarte multe persoane evoluează, își schimbă meseria, casa, este un an al schimbărilor pentru multe semne zodiacale. Va trebui să ne luptăm pentru drepturile noastre.”, a povestit astrologul Alexandra Coman.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2023: Zodiile care întorc bani cu lopata, au noroc pe toate planuriel

Horoscop 2023

Berbec

Până la sfârșitul acestui an, ar fi bine să lucreze mai mult la anturajul său, pentru că acum are șansa să aducă oamenii în viața sa. Trebuie să lucreze mult pe tema asta a socializării, a prietenilor, amicilor, să fie cât mai social.
Atenție, pot apărea niște confruntări juridice, niște amenzi de plătit, ai grijă cum parchezi.

Taur

Ai foarte multă susținere divină și trebuie să fie foarte clar: dacă începi să faci ceva și vezi că ai blocaje și nu ies lucrurile, nu mai insista, e forma universului de a spune că nu ești unde trebuie. Este un an interesant pentru ei, Taurii sunt pe cai mari, dar trebuie să alegi să faci ceva, să acționezi.

Gemeni

Sunt a doua zodie cu protecția divină. Au o teamă de acțiune, însă trebuie să învețe să se lupte cu ea. Este un an foarte bun pentru ei, pentru că se pot afirma foarte ușor, cum reușesc să se impună anul ăsta, se vor mai impune abia peste 13 ani.

Rac

Are mari șanse să facă bani, dar nu trebuie să-i dea cu împrumut prietenilor. Trebuie să aibă grijă la oamenii din jurul lui, trebuie să facă cele mai bune alegeri. Mulți Raci îți cumpără case.

Leu

Au o Lună Neagră în tranzit. Nu lua lucrurile într-o formă dramatică, nu vine apocalipsa. Când e prea mult, oprește-te și găsește o nouă energie, este un an foarte bun pentru ei, pot semna acte, documente, să facă asocieri, se pot muta sau pot pleca la drum.

Fecioară

Are parte de tot felul de experiențe karmice. Îți vin foști iubiți, foști șefi care te caută. Este un an bun pentru cei care vor să-și facă o casă, să-și întemeieze o familie. Trebuie să fiți atenți la hârtiile pe care le semnați.

Balanță

E cu dragostea și copiii anul ăsta. Este despre cum procreem, cum satisfacem copilul interiror, vei avea multă creativitate, te îndrăgostești, ai grijă cum gestionezi situațiile. Este un an bun să-ți faci afaceri, vă crește fertilitatea.

Scorpion

Se scufundă o navă și tu înoți prin furtună. Forțează-te, oricât de neagră ar fi situația, nu abandona. Este un an excelent pentru tine, pentru a te ocupa de sănătate, serviciu, de familie.

Săgetător

Își iau case și se apucă de renovat case, se pot căsători anul ăsta. Cele mai multe divorțuri au loc în luna mai, iar o lună excelentă pentru căsătorie este septembrie, un an bun să vă schimbați jobul, va veni oferta la voi, nu trebuie să o cautați.

Capricorn

O să respire ușurat între martie și iunie. Este un an foarte bun să te ocupi de ceva ce ai amânat, o să afli niște adevăruri. O să depășești o cumpănă care nu va fi ușoară, dar o să o treci cu brio. Ai foarte multă protecție.

Vărsător

Schimbare de strategie. Va lua niște decizii împotriva voinței tuturor. Îi recomand să nu provoace pe nimeni, să țină pentru ei deciziile, să nu se confrunte cu nimeni. Este un an bun pentru călătorie, să învețe, an bun pentru dezvoltare.

Pești

Merg foarte bine pe planul carieri, să nu vă panicați pentru că veți avea multă intuiție. Carieră și clarviziune.