Horoscop 2023. Care sunt cele patru zodii care vor scăpa de ghinion anul viitor. Viaţa li se va schimba radical

Anul 2023 se anunță a fi unul bun pentru câteva dintre semnele zodiacale. Iată cine va avea parte de noroc atât în viața personală, cât și în carieră!

16 oct. 2022, 11:36
Horoscop 2023. Care sunt cele patru zodii care vor scăpa de ghinion anul viitor. Viaţa li se va schimba radical

Horoscop 2023. Patru zodii vor avea noroc anul viitor, în timp ce astrele le-au pregătit mai multe surprize. Astrologul Daniela Simulescu a anunțat care sunt perspectivele pentru anul 2023. Din cele 12 zodii, patru dintre ele vor avea un an promițător, cu accent pozitiv atât în sfera profesională, cât și personală. Acești nativi vor profita la maximum de ceea ce va apărea în viața lor, notează specialistul în Astrosens. Află din rândurile următoare, dacă te regăsești!

Horoscop 2023. Taur
Taurii își găsesc liniștea, dar și resursele necesare pentru a-și împlini mai multe obiective. Saturn va ieși din casa carierei pe data de 7 martie, prilej în care situația profesională se va îmbunătăți. Acești nativi vor face curățenie în prioritățile lor și vor ști, cu adevărat, cine contează și cine nu. Anul 2023 se anunță a fi unul promițător, care îi va face pe nativii Taur mult mai înțelepți. Cu sănătatea stau bine, dacă își iau din timp să prevină lucrurile.

Horoscop 2023. Leu
Doar un nativ Leu sau cu ascendentul în această zodie știe cel mai bine prin câte a trecut în ultimii ani, mai ales în 2022. Totul pare să fi fost o perioadă grea, cu multe încercări și amânări, mai ales în plan personal. Vestea bună este că totul se va schimba și trebuie să nu-și piardă speranța! Astrele le sunt favorabile atât nativilor singuri, cât și celor care se află într-o relație de cuplu. Saturn va intra în casa a opta, responsabilă de taxe și impozite, după data de 16 mai, așadar atenție doar la împrumuturi sau alte aspecte care țin de finanțe. După această dată, Saturn va intra în casa carierei, astfel că vor avea parte de proiecte inedite.

Horoscop karmic. Momente de cumpănă pentru multe zodii până la jumătatea lui octombrie 2022

Horoscop 2023. Săgetător
Nativii Săgetător se vor vindeca de traumele din trecut, de tot ce le-a zdruncinat sufletul. Simt că au pe cine se baza în anul 2023, în special când vine vorba de familie sau rude apropiate. Au șansa de a-și schimba locul de muncă și de a-și urma visul! Își pot îmbunătăți relațiile de orice fel sau își pot aminti, cu bucurie, de cele vechi și își vor dori să le consolideze. Într-un final, pentru Săgetători se anunță un an plin de dezvoltare personală.

Trei zodii care vor avea parte de tot norocul înainte de Crăciun. Clipe magice pentru unii dintre ei 

Horoscop 2023. Capricorn
Capricornii muncesc și muncesc, însă nu degeaba. Toate eforturile lor vor da roade și le vor aduce mulțumirea sufletească (și financiară deopotrivă) după care au tânjit atâta vreme. Se vor vindeca, dacă asta își doresc, iar fricile lor nu-i vor mai copleși. Își vor da seama că nu există alb și negru, ci tonuri de gri, astfel că vor fi mult mai maleabili când vine vorba de situațiile sau oamenii din viața lor. Sunt mult mai creativi și vor avea parte de mai multe oportunități, comparativ cu anul 2022. Nu vor uita de petreceri și de distracție!