Horoscop 2024. Zodia Gemeni, tranziţie ascendentă în piramida dezvoltării personale

Astrologii spun că această zodie este pregătită pentru un an mare de creștere personală după un 2023 la fel de interesant.

03 mart. 2024, 15:26
Horoscop 2024. Zodia Gemeni, tranziţie ascendentă în piramida dezvoltării personale

Horoscop 2024. În funcție de zodia ta, toți avem lucruri diferite de așteptat în 2024, inclusiv când vine vorba de creștere și evoluție personală.

Și conform prognozei anuale, există câteva zodii care se pot aștepta ca 2024 să fie un an transformator, dar unul care se poate aștepta cel mai mult. Iată ce trebuie să știi.

Horoscop 2024. De ce Gemenii se pot aștepta la o mulțime de creștere personală în acest an

Cu toții ne putem aștepta să creștem în moduri diferite în acest an, dar pentru Gemeni, puține domenii din viața lor vor rămâne neatinse. După cum explică astrologii, totul, de la cariera până la identitatea ta, ar putea fi zdruncinat în acest an – singura întrebare este cum se va zgudui totul.

Având în vedere că Jupiterul expansiv se conectează cu Uranus, care schimbă jocul în Taur, poti spune „la revedere” credințelor limitatoare și „bună ziua” inspirației divine, potrivit gemenilor. Cu aceste două planete ținând în evidență casa ta spirituală a 12-a până pe 25 mai, prima jumătate a anului ar putea arăta mult ca tine stăpânind manifestarea și zdrobindu-ți obiectivele.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova
„Jupiter și Uranus fac doar o conjuncție exactă la fiecare 14 ani – și au trecut 84 de ani de când s-au unit în a 12-a casă solară”, notează gemenii, adăugând că acest ciclu rar și puternic „nu este unul pe care ar trebui să dormi”.

Apoi, după 25 mai, Jupiter se va muta din Taur și va intra în Gemeni – adica prima ta casă! Aceasta este casa care se ocupă de identitatea ta personală, iar norocosul Jupiter va fi postat acolo timp de puțin peste un an.

„Jupiter îți vizitează zodia doar la fiecare 10-12 ani, iar până la trecerea tranzitului său de un an, s-ar putea să te recunoști cu greu”, spun gemenii, adăugând că este timpul să ieși din ascunzătoare și să te reinventezi.

Cum pot Gemenii să profite la maximum de acest an

Gata sau nu, Gemeni, anul acesta ți-ar putea face un pic. După cum notează gemenii, vei dori să-ți joci cărțile corect pentru a profita la maximum de ea, iar asta pare să te bazezi pe influența lui Saturn și a lui Neptun (ambele în Pești), ajungând în a 10-a ta casă a destinului și a imaginii publice.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

„Neptunul visator este planeta fanteziei, în timp ce Saturn cu mâinile grele circulă în realitate rece și dură”, explică gemenii. „În 2024, poți accesa ambele tărâmuri pentru a-ți atinge obiectivele mari de viață.”

Ei recomandă să începi cu forța intuitivă subconștientă a lui Neptun, permițându-ti să visezi departe – apoi urmeaza acele vise cu acțiunea tangibilă pe care Saturn o încurajează.

Și nu numai atât, ci pe tot parcursul anului, Nodul Nord și Sud lunar sunt acolo pentru a te ajuta să aduci magie în colaborările și eforturile de grup. Cu Nodul Nord, în special, petrecând anul în Berbec și a unsprezecea casă colaborativă, gemenii observă că munca în echipă va face ca visul Gemeni să funcționeze în acest an.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.