HOROSCOP 21-27 MARTIE: Se anunţă o săptămână agitată

HOROSCOP 21-27 MARTIE: Citiţi previziunile pentru fiecare zodie, conform revistamagazin.ro.

20 mart. 2016, 12:15
HOROSCOP 21-27 MARTIE: Se anunţă o săptămână agitată

BERBEC 21.03-20.04: Firea dumneavoastra usor razboinica genereaza discutii legate de o proprietate sau de un imprumut. Este bine sa va consumati energia gândindu-va la prieteni sau la activitati legate de arta. Este si acesta un mod de a va ocupa timpul…

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa câteva sfaturi legate de aspectul personal sau de aranjamente prin locuinta. Vreti sa fiti in centrul atentiei si faceti tot posibilul sa iesiti in evidenta. Zorul cu care vreti sa rezolvati totul va induce o stare de neliniste si va agita. Chiar si unele prietenii vi se par dificile acum. Atentie la izbucniri!

GEMENI 22.05-21.06: Indrazniti sa va indoiti de succes? Veti fi surprinsi de usile care se vor deschide pentru dumneavoastra. Rasplata vine ca urmare a eforturilor facute in ultima vreme si câstigul va fi pe masura. Va rasfatati cu o excursie sau va cumparati ceva ce va doreati de mult.

RAC 22.06-21.07: Parcurgeti o perioada când va gasiti o mie de motive ca sa calatoriti. Efectiv, aveti chef sa explorati lumea, ajutati fiind de o stare de spirit sprintara. Doriti sa vizitati localitati, muzee, sa mergeti la spectacole sau la teatru si chiar va faceti timp pentru astea.

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada in care puneti mare pret pe relatiile cu prietenii apropiati. Comunicarea cu ei va face sa va simtiti mult mai tineri si va stimuleaza. Veti fi concentrati insa si pe stimularea câstigurilor, deoarece aveti in gând realizarea unor proiecte pentru locuinta.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca zilele acestea simtiti nevoia de mai mult somn, desi energia mentala este mai treaza ca niciodata. Aveti capacitatea excelenta de a comunica si de a conversa. Acasa, familia va cere parerea intr-o problema ce tine de organizare si parerea dumneavoastra va fi luata drept excelenta.

BALANTA 23.09-22.10: Creativitatea este punctul dumneavoastra forte in aceasta saptamâna. V-ati stabilit insa niste standarde cam ridicate si, daca nu sunteti eficienti, nu veti avea nici rezultate pe masura. Se pare ca in weekend, dragostea va da târcoale si va incolteste pe neasteptate. Traiti din plin!

SCORPION 23.10-21.11: Aveti suficienta energie pentru a va juca si a munci. Romantismul este si el prezent in preajma dumneavoastra si va da un aer boem. Si acasa au loc câteva schimbari. O veste neasteptata ce poate afecta un membru mai tânar al casei va pune putin pe gânduri. Nicio grija, nu e nimic grav!

SAGETATOR 22.11-21.12: Va concentrati mai mult pe familie si pe casa. Acest lucru inseamna insa ca va veti contempla si viitorul. Stabiliti-va proiecte clare, pe care sa le si realizati si fiti realisti. Nu puteti face totul, dintr-odata. Idei inteligente aveti, doar sa le si puneti in practica.

CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamâna decurge intr-un ritm un pic cam prea agitat si simtiti nevoia sa va odihniti mai mult. Prinsi cu prea multe treburi, va lasati dusi de val si uitati ceva important. Sa va ocupati mai atent de un membru al familiei care este destul de afectat de indiferenta dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti destule motive sa fiti fericiti. Cei din jur va admira pentru entuziasmul debordant pe care il afisati si nimic nu va trage inapoi pentru a merge mai departe. Câteva idei stralucite incep sa se materializeze si sunteti destul de ambitiosi sa le finalizati.

PESTI 19.02-20.03: Un pic obositi? Poate doar nelamuriti. Este cazul sa va stabiliti clar directia in care vreti sa mergeti. Vedeti ce nu functioneaza, ce este neclar si actionati in acest sens. Sunteti mai puternici decât credeti si puteti face mult mai multe. Nu va descurajati!