Horoscop 21-27 noiembrie: Nori negri în cuplu. Află ce te aşteaptă!

HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE. Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

21 nov. 2016, 07:41
Horoscop 21-27 noiembrie: Nori negri în cuplu. Află ce te aşteaptă!

SCORPION

Această săptămână nu se învârte în jurul vieţii tale de cuplu, ci mai degrabă în jurul relaţiilor pe care le ai. Familia şi prietenii sunt extrem de importanţi pentru tine, însă în ultima perioadă i-ai cam pus pe locul doi din cauza unor probleme profesionale. Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să recuperezi timpul pierdut!

A sosit momentul în care ar trebui să laşi cariera pe plan secund, altfel relaţiile tale cu cei apropiaţi se vor deteriora. Chiar dacă ai intrat în afaceri sau eşti preocupată de studiile tale, nu ar strica să iei o pauză atât pentru relaxare, cât şi pentru a le da atenţie celor dragi. Fii fericită cu ceea ce ai câştigat până acum şi evită cumpărăturile inutile!

SĂGETĂTOR

Ai toate şansele ca în aceste zile să îţi pice cu tronc un bărbat pe care abia l-ai întâlnit. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât eşti singură şi disponibilă, însă trebuie să vrei cu adevărat un iubit, nu doar să te joci. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, lucrurile funcţionează aşa cum ar trebui, dar nu poţi spune că ai parte de fericirea pe care ţi-o doreşti. 

Este foarte important ca în această săptămână să faci tot ce poţi pentru a te împărţi în mod egal tuturor sectoarelor vieţii tale. Chiar dacă ai mult de muncă, organizează-te eficient şi păstrează-ţi energia şi pentru acasă. O muncă în echipă te poate scăpa de câteva responsabilităţi şi îţi poate da un moment de respiro.

CAPRICORN

Nu ar strica să cauţi să aduci echilibrul în viaţa ta, mai ales că întâmpini probleme cu cei dragi din cauza altor planuri ale vieţii tale cărora le acorzi mai multă atenţie. Distribuie-ţi energia în mod egal atât jobului, cât şi iubirii. Comunică cu iubitul tău şi explică-i sincer prin ce treci, cu siguranţă te va înţelege!

E o idee bună să încerci în această săptămână să te perfecţionezi şi să îţi îmbunătăţeşti stilul de muncă. Nu sunt excluse confruntările cu şeful, dar totul se va petrece într-o manieră elegantă din care amândoi veţi avea ceva de învăţat. Fă-ţi timp pentru o pasiune mai veche!

VĂRSĂTOR

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală şi ai tendinţa de a te refugia în braţele prietenilor tăi. Este o idee bună ţinând cont de faptul că firea ta este destul de sensibilă şi rişti să intri în depresie în alte condiţii. Dacă nu poţi să ţii pasul cu ieşirile acestora, nu e nevoie să te ţi mereu după ei. Paralel cu această decizie a ta, e foarte important să porţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă despre ceea ce se întâmplă între voi.

Nu vei fi capabilă să iei decizii responsabile în această săptămână, cel puţin privitor la bani. Eşti tentată să cheltui peste măsură şi rişti să îţi faci o gaură serioasă în buget. Nu este un moment bun pentru investiţii majore pentru că nu ai lângă tine persoana potrivită cu care să te sfătuieşti. Mai aşteaptă!

PEŞTI

O fugă romantică alături de iubitul tău se poate termina cum nu se poate mai bine în această săptămână. Amândoi sunteţi pregătiţi să treceţi la nivelul următor, ceea ce înseamnă fie p cerere în căsătorie, fie planificarea unui copil. Dacă eşti mulţumită cu viaţa pe care o ai acum, nu trebuie să zăbpveşti prea mult până să iei o decizie. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe prieteni!

Nu se anunţă schimbări la locul de muncă, drept urmare câştigurile tale te vor ajuta să duci un trai modest, fără prea mult răsfăţ. Chiar dacă îşi doreşti mai mult, acum nu este momentul prielnic pentru afaceri sau pentru decizii riscante. E important că poţi să îţi achiţi toate datoriile şi că pui capul liniştit seara pe pernă.

Mai multe, pe eva.ro