HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE: Marte în Scorpion, se anunţă o săptămână cu multe „războaie”

HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE: Săptămâna aceasta se distinge prin aspectul armonios de sextil lansat de Mercur din zodia Săgetătorului lui Jupiter din semnul Balanței care se perfectează marți. Grație acestui aspect astral, reușim să dăm dovadă de mai multă fidelitate decât în mod obișnuit în raport cu acele principii și valori care ne-au ajutat să ajungem departe. Să ne lăsăm ghidați deci de acestea.

20 nov. 2016, 16:26
HOROSCOP 21-27 NOIEMBRIE: Marte în Scorpion, se anunţă o săptămână cu multe „războaie”

BERBEC 21.03-20.04: Va ocupati in mod intens de ordinea in propria locuinta si de trasarea sarcinilor pentru cei care sunt amatori sa va ajute. Organizarea are insa de suferit datorita lejeritatii cu care tratati lucrurile. Din fericire, relatiile cu partenerii si cu prietenii se afla la cote impresionante. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: Trebuie sa recunoasteti ca in aceasta perioada simtiti nevoia sa va odihniti mai mult. Este normal. Soarele se afla situat inca in semnul opus dumneavoastra. Asta inseamna insa, ca puteti comunica mai usor cu partenerii si cu prietenii apropiati.

GEMENI 22.05-21.06: S-ar putea sa va intâlniti cu cineva neobisnuit care sa va prezinte o persoana ce va deveni foarte importanta in viata dumneavoastra.  Nu neaparat ca veti deveni foarte apropiati, ci doar prieteni buni. Si in weekend sunteti urmariti de noroc si veti profita de sansa ivita. Mare atentie la graba.

RAC 22.06-21.07: Saptamâna aceasta va deveni cu totul neasteptat de prolifica. Totul se pare ca va merge din plin. Fie ca achizitionati ceva deosebit de important pentru dumneavoastra, fie ca primiti o suma considerabila, ce va confera mai multa siguranta, sunteti siguri pe sine si actionati ca atare.

LEU 22.07-22.08: Nu lasati prea mult timp sa treaca pe lânga dumneavoastra si asigurati-va ca, in ciuda tuturor greutatilor, veti avea si clipe de fericire. Astrele sunt in stare sa va favorizeze oportunitati cu care nu va veti mai intâlni asa de curând. Profitati!

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti foarte ocupati si toata situatia vine de la desele solicitari din timpul serviciului. Toti se pare ca au nevoie de dumneavoastra si veti face fata doar daca va organizati mai mult ca de obicei. Pur si simplu sunteti pe val si trebuie sa profitati. Rezultatele vor fi pe masura.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamâna va gânditi mult la finante, dar si la câteva câstiguri suplimentare, care sa va faca sa treceti mai usor prin situatia actuala. Chiar daca acasa este o atmosfera usor tensionata, la orizont apare Soarele si se creeaza o armonie perfecta. Se pare ca va lipseste rabdarea.

SCORPION 23.10-21.11: Planeta Marte va da un plus de energie pe care o veti folosi pentru a comunica mai usor. Mare atentie, deoarece ar putea izbucni niste conflicte care mocnesc de ceva vreme in familie. Oricum, va concentrati doar asupra acestor probleme, incercând sa le rezolvati fara sa iscati prea multe discutii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va faceti multe planuri cum o sa cheltuiti banii pe care ii veti câstiga in perioada aceasta. Un eveniment neasteptat va va surprinde placut si va veti gândi cum sa va materializati visele. Aveti destule de indeplinit. Treceti la treaba!

CAPRICORN 22.12-19.01: O surprinzatoare poveste de dragoste va tine calea si acesta va fi un motiv destul de serios ca sa va hotarâti ca trebuie sa aratati mai bine. Fie ca va schimbati lookul, fie macar câteva piese din garderoba, veti arata mult mai proaspeti si persoana iubita va fi prima care va observa asta.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele arunca asupra dumneavoastra o lumina magulitoare, care va face sa straluciti in ochii prietenilor. Beneficiati si de un plus de energie, pe care, daca veti sti sa-l folositi, reusiti sa dati lovitura. Veti impresiona pâna si pe cei mai pretentiosi dintre amicii dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Va hotarâti sa faceti ceva pentru a va largi orizonturile. Poate va inscrieti la un curs nou, poate o specializare in domeniul in care lucrati, oricum, orice hotarâre veti lua, va fi de bun augur. Intâlniti si oameni noi, care va vor deveni curând adevarati prieteni. Succes!

Sursa: Revista Magazin