Horoscop 21 aprilie 2016: Aveţi grijă cu cine vă petreceţi ziua. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 21 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

20 apr. 2016, 13:01
Horoscop 21 aprilie 2016: Aveţi grijă cu cine vă petreceţi ziua. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 21 aprilie 2016 Berbec

E foarte stimulativ sa vezi ce bine evolueaza lucrurile atunci cand pui atata suflet in ceea ce faci. Iti place activitatea de care te ocupi, dar si anturajul in care te afli, si cand toate merg excelent, e normal sa ajungi la rezultate foarte bune. Si viata sentimentala cunoaste astazi un val ascendent, de parca relatia in care esti implicat ar ajunge mai repede la o etapa superioara ce iti inspira deja mai multa incredere in viitor.

Taur

Ai creat un vis cu multa pasiune, dar ai ajuns intr-un punct de rascruce, cand descoperi ca se poate ajunge la visul tau cel mare si pe alta cale decat cea urmata pana acum. E normala deruta ta intr-un astfel de moment, pentru ca va trebui sa spui foarte ferm daca vrei sa mergi pe aceeasi cale ca inainte sau merita sa schimbi macazul pentru a-ti implini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care te tii cu dintii este si cea mai buna, deci fii deschis la alternative.

Gemeni

Merita sa investesti multa energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru ca totul se ridica lent, dar sigur. Chiar daca vor exista momente cand vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera ca merita tot acest efort de vreme ce la final te asteapta rezultate atat de promitatoare. Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie sa-ti organizezi foarte bine activitatea ca sa nu-ti pierzi nici interesul, nici energia si nici cheful pana cand vei ajunge la tinta finala.

Rac

Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

Leu

Esti vesel si te bucuri de tot ceea ce vezi si iti incanta inima. Dragostea este una din preocuparile preferate ale acestei zile si faci tot posibilul sa fii mereu in compania persoanei iubite care te rasfata, pur si simplu, de atata afectiune. Spiritul jucaus care inca te cuprinde are totusi si o latura superficiala, si anume te face sa te comporti ca un adolescent in relatia cu sexul opus, incat faci declaratii de dragoste fara consistenta, doar de dragul iubirii.

Fecioara

Ai grija cu cine iti petreci ziua, pentru ca tu esti intr-o pasa excelenta iar compania nepotrivita ti-ar putea taia si tie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasa, nu sta singur, dar nici nu atrage alaturi de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ca stii cat de impresionabil esti si vei lasa orice activitate care ti s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i tine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legatura, dar parca nu poti ramane indiferent la lacrimile lor si incerci sa le fii alaturi cu ce poti. Prezenta ta le face bine!

Citeste continuarea pe revista Teo