HOROSCOP 21 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 21 AUGUST 2014: Ce previziuni există pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi. 

20 aug. 2014, 12:17
HOROSCOP 21 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 21 august 2014 – Berbec
Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!

Horoscop 21 august 2014 – Taur
Vezi cu ochii tai ca un vis in care ai investit energie se duce de rapa si e normal sa fii incercat de regrete si tristete. Nu e chiar asa de grav pe cat pare, e doar un impas trecator ce te face sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe. Lasa lucrurile asa cum sunt deocamdata, chiar daca nimic nu mai evolueaza. O pauza poate fi de bun augur pentru a te detasa de miezul evenimentelor si, dupa o vreme, sa descoperi ca sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii excelente. Acum nu, esti in pasa proasta, ceva lipseste pentru a crede din nou in sansele tale, de aceea nu trebuie sa decizi nimic major, ca sa nu regreti mai tarziu.

Horoscop 21 august 2014 – Gemeni
Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de a aluneca incet spre deceptie. Daca ai fi mai atent, ai descoperi ca tot e ceva decat nimic, pentru ca sigur exista un avantaj in ceea ce ti se ofera la efortul depus, chiar daca nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumatatea plina a paharului cantareste mult mai mult decat crezi. Bucura-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obtinut deja, spunand ca de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, si inca suficiente, dar daca pretentiile tale sunt mult prea ridicate, risti o dezamagire.

Horoscop 21 august 2014 – Rac
Nu te grabi, caci nu iese nimic bun daca incerci sa sari peste etapele firesti, ca atare ia-o incet, pas cu pas, spre tinta propusa. Daca vezi ca apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarma s-o lasi mai moale, sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca nu se ajunge usor acolo unde doreai! Este un proces de lunga durata, care uneori nici nu pare sa inainteze, ci treneaza pe un nivel stabil, dar vei vedea ca, in situatia de fata, se potriveste perfect zicala incetul cu incetul se face otetul. Cu calm si cu rabdare, totul se ridica pe un fundament mai trainic.

Horoscop 21 august 2014 – Leu
Se deschide o perspectiva noua in fata ochilor tai, dar nu te poti concentra asupra ei cat timp esti prins in alte probleme. Merita sa te dedici acestei noi directii, ca atare e convenabil sa renunti la ceea ce faceai, sa-i pui punct aici, ca sa te poti elibera de orice sarcina care te-ar putea tine pe loc. Numai de curajul si vointa ta proprie depinde felul in care inchizi capitolul din trecut, ca mai apoi sa-ti canalizezi timpul, energia si atentia spre noua ta cale, deci greul e acum, cand a venit momentul sa spui punct… si de la capat, dar in alta directie!

Horoscop 21 august 2014 – Fecioara
Daca o sursa de venit se termina pe neasteptate, tu nu te pierzi cu firea. Esti suficient de descurcaret sa gasesti imediat o alta cale pentru a-ti castiga banii. Ba mai mult: momentele de criza pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obliga sa-ti pui iute mintea la contributie si serios umarul la treaba pentru a descoperi solutii profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotriva: gasesti in tine idei si mai valoroase, solutii si mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn ca tu reactionezi foarte bine la factorii de stres extrem si ai nevoie, din cand in cand, de o zdruncinatura.

Horoscop 21 august 2014 – Balanta
Pentru ca situatia materiala se amelioreaza, si starea ta devine mult mai buna! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru ca banii au, iata, si efecte la nivel psihic (atunci cand ii ai). Ca iesi la cumparaturi si cheltui o suma mare pentru un obiect mult dorit sau doar reusesti sa-ti achiti o mare datorie ce-ti apasa pe umeri de ceva vreme, inchei ziua cu un sentiment de fericire ce are la baza confortul financiar. Ba chiar se intrevad si vremuri mai bune la orizont de parca ti se face o promisiune de castig sau profit pentru perioada urmatoare si asta te motiveaza la maxim!

Horoscop 21 august 2014 – Scorpion
Ai alaturi de tine oameni care au deplina incredere in tine si care te sustin in ceea ce faci, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun in tine. E cu totul altceva sa faci echipa cu persoane mature, serioase, care, cand promit ceva, chiar duc la indeplinire, si ca sa nu-i dezamagesti incerci sa te comporti si tu ireprosabil. Sunteti cu totii implicati intr-un proiect cu miza mare, din care se poate castiga ceva important – faima, bani, pozitie, recunoastere – deci nu trebuie sa faci nimic la voia intamplarii, ci cu maxim simt de raspundere!

 

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com