HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2019. Simţi ca sensul în care mergi nu e cel mai corect. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2019. Pentru se anunta o zi tensionata, in care se lupta cu starile emotionale negative. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

20 feb. 2019, 10:25
HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2019. Simţi ca sensul în care mergi nu e cel mai corect. PREVIZIUNI COMPLETE

HOROSCOP BERBEC

Unii iti spun sa stai pe loc, sa nu pornesti aventura care ti se deschide acum in fata ochilor, ca e riscanta, ca nu stii tot ce trebuie, ca nu esti pe un teren stabil. Desi esti o fire prudenta, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet sa-i dai drumul chiar acum, fara sa mai tii cont de precautii sau de suspiciunile celor din jur. In fond, conteaza cat de pregatit te simti tu in aceasta poveste, nu cat de sustinut esti de ceilalti. Nu ai parte de tovarasi prea dinamici, curajosi sau optimisti si e normal ca prezenta lor mai mult sa te incurce, dar tu esti sigur pe tine si increzator ca directia aceasta duce unde trebuie. Continua!

HOROSCOP TAUR

Trebuie sa lupti azi cu starile emotionale negative care iti tot dau tarcoale, desi nu sunt deloc stilul tau. Faci ce faci, si tot la tristete te intorci, tot la pesimism, tot la dezamagire. Ai sa descoperi ca starea ta negativa e generata de anturajul nefast in care ai nimerit. Daca ai alaturi doar oameni care se plang intruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive sa zambeasca sau sa spere, fii sigur ca te vei molipsi de la ei, ca atare iesi din acel mediu imediat! Spune nu gandurilor negative, capul sus si pune mana pe unelte ca sa repari ceea ce nu merge bine!

HOROSCOP GEMENI

Nu te lasa pacalit de senzatiile trupului, pentru ca ceea ce simti tu acum nu e iubire. E magnetism, e atractie, e ceva ce nu tine de inima, si te-ai putea insela amarnic daca te-ai lasa condus de aceste senzatii. Nu e ceva legat de inima, nu e atat de pur pe cat ai dori si, mai devreme sau mai tarziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplacut, dandu-ti seama cat de mult te-ai inselat. Ramai surd la cei care iti fac azi declaratii de dragoste pasionale, pentru ca nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urate decat par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

HOROSCOP RAC

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?

HOROSCOP LEU

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.

HOROSCOP FECIOARA

Primesti un sfat matur care merita ascultat si urmat ca atare, deci nu te incapatana sa faci totul doar dupa propriile decizii. Ai in fata ta o persoana cu mai multa experienta care stie ce spune si practic iti ofera un sfat pe gratis, care e deja verificat si ajunge doar sa fie pus in practica. Sfatul primit poate avea o multime de utilitati, dar prima dintre ele pare sa fie starea ta de sanatate, ca atare merita sa tii cont de ce-ti spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care iti transmite ce sa faci pentru vindecare sau o stare mai buna a organismului.

HOROSCOP BALANTA

Numai de propriile tale actiuni depinde succesul spre care te indrepti, ca atare asuma-ti complet ceea ce vrei sa faci! Daca tot ai facut o alegere, fii sigur ca e cea mai buna pentru tine in momentul de fata si mergi in sensul acela! Fii constient ca asa cum iti asterni asa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capat la altul. Daca nu ajungi acolo unde ai sperat, nu incerca sa dai vina pe altii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cat pornesti pe acest drum cu mai multa incredere in tine, cu atat sansele de reusita sunt mai mari. Nu te gandi la piedici, limite sau neputinta: daca vrei, poti!

HOROSCOP SCORPION

Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumina, iar si iar, ca un refren obsedant, cat de greu a fost, cat ai platit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai patimit… Gata, trecutul e trecut si e bine sa te detasezi odata de el, cu lectiile asumate. Prea ai tendinta de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar intr-o tonalitate grava, trista, pesimista, punand in evidenta sacrificiile si esecurile, cand, tot din trecut vin si cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reusite, cele mai bune schimbari pe care le-ai putut face. Adu-ti aminte si ce a fost bun inainte, nu doar greutatile!

HOROSCOP SAGETATOR

Ai ajuns intr-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza interventiei nedorite a unui inamic. Isi baga coada unde nu-i fierbe oala si iti strica tie planurile. Nu te revolta inutil impotriva lui, pentru ca exact asta asteapta el de la tine: sa te irite. L-ai atata si mai tare, deci trateaza cu rabdare aceasta situatie: se va retrage singur din aceasta chestiune, cand va vedea ca-l ignori si nu tii cont de piedicile tale. Cand va vedea ca tu iti vezi mai departe de treaba ta cu calm si cu incredere in reusita, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu te lasa oprit din elan de un hop neimportant, caruia ai tendinta de a-i acorda mai multa atentie decat merita. E doar o proba in drumul tau catre scopul cel mare, prin care poti demonstra cat de hotarat esti sa treci peste toate, cata ambitie ai, cat de capabil esti sa construiesti un intreg edificiu, chiar daca fiecare etapa noua vine cu piedici de trecut. Din toate ai de invatat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexa esti, cate instrumente ai la dispozitie, cate stii sa faci, ca atare scoate de la naftalina zestrea cu care ai fost dotat din nastere. Spune clar ce stii, ce poti, ce vrei si treci la fapte!

HOROSCOP VARSATOR

Bucura-te de tot ce ai la dispozitie, pentru ca, daca ai incepe sa faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdata) sigur jumatatea plina a paharului ar cantari mai mult. Optimismul tau proverbial trebuie sa ia azi fraiele oricarei actiuni si sa o duci la indeplinire cu incredere, cu speranta, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atat de luminoasa si de senina, toate vor evolua foarte bine, ca atare incepe tot ce faci sau gandesti cu un da mare si ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, si cu asemenea afirmatii bine conturate in minte, vei culege cele mai frumoase roade.

HOROSCOP PESTI

Intri azi in contact cu o persoana aroganta, care nu-si mai incape in piele de atata importanta de sine, iar tu trebuie sa-i tolerezi capriciile. O faci cu enorma ingaduinta, desi nici tie nu-ti vine a crede cat de calm poti ramane la aberatiile sale, dar consideri ca e un sacrificiu folositor pentru a-ti atinge scopurile. Sunt momente cand accepti si locul doi, si umilinta, si prostia umana, si rautatile nemeritate, pentru ca ele sunt teste de incercare a rabdarii tale si a capacitatii tale de a face compromisuri. Toate vor conta in final si vei ajunge acolo unde meriti, deci suporta si tu cat se poate!